Skocz do zawartości

Składanie kondolencji przez internet

karolak

Rekomendowane odpowiedzi

Pod jakimś dziwnym słowem kluczowym, pokazala mi sie reklama ADWORDS - złóż kondolencje! Zdziwiło mnie to bardzo więc kliknąłem.

Zobaczcie sami co sie pokazało:

https://www.zlozkondolencje.pl/

Oczywiscie złożyłem kondolencje o tresci "Kto wykupuje adwords aby umożliwić Polakom składanie kondolencji??"

Kliknąłem "dalej"

I BACH : Wyslij SMS na numer blabla.. a Twoj wpis zostanie wydrukowany i złożony przed pałacem prezydenckim! Jestem w głębokim szoku, że w tak krótkim czasie ktoś wpadł na pomysł zarabiania na tragedii narodowej.

ŻAL...

[*]

ABONENT:

firma:Privacy Policy Domain

ulica:Bernard 31 31

miasto:53-758 Gothard

telefon:+1.23012345678

ostatnia modyfikacja:2010.01.22

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pewnie słowa kluczowe pod którymi występuje ta strona to 25gr/click - ale co tam, moje hobby to reconnect z internetem i klikanie z roznych przeglądarek w tą reklame. Tyle dam im zarobić ;)

Podoba mi sie punkt regulaminu, gdzie zawsze podaje się "Serwis prowadzony jest przez firmę..." a tu:

a. 'Serwis' - oznacza stronę internetową wraz z jej treścią.

Masakra, nawet sie nikt przyznać nie chce do tej strony.

zgłoszone na alert24

i do tvn24 tez

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

to wszystko to mały miki

ja widziałem reklamę AdWords

Prezydent nie żyje?

Odżywiaj się zdrowo i żyj długo Skorzystaj z Wirtualnego Dietetyka

tu adres strony www

to dopiero jest odjazd

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Niestety zawsze i wszędzie, znajdą się hieny, które będą próbowały zrobić biznes, na nieszczęściu innych.

Zaczynając od katastrofy lotniczej, resellerce w trakcie powodzi, czy paparazzi opisujących każdy szczegół zdradzonej i znanej żony.

Powinni tego zabronić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności