Skocz do zawartości

Subdomeny a pozycjonowanie

TheArt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałem zapytać, czy subdomenę pozycjonuje się identycznie jak domenę główną? Czy są utrudnienia?

Pan Edek na domenie głównej SKLEP.PL daje tylko linki do subdomen BUTY.SKLEP.PL, KOMPUTERY.SKLEP.PL. Czy Pan Edek będzie mógł użyć tych samych narzędzi do pozycjonowania subdomen. Czy te subdomeny przez google będą traktowane jako osobne domeny (serwisy) czy będą zależne od domeny matki. Domenę BUTY.SKLEP.PL chce wypozycjonować na frazę 'tanie buty libiąż' a KOMPUTERY.SKLEP.PL na frazę 'komputery chełm'. Domena główna została wypozycjonowana na frazę 'sklepy internetowe'.

Zasadniczo czy subdomena może być odrębną domeną czy w jakkolwiek uzależnia się od domeny matki.

Czas na eBiznes.

>Chciałem zapytać, czy subdomenę pozycjonuje się identycznie jak domenę główną?

Tak

>Czy są utrudnienia?

Nie

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Wypadałoby również dopisać, że subdomena może być odrębną domeną, ale nie całkowicie niezależną.

Jeżeli główna domena dostanie bana, to subdomena również wyleci z indeksu.

ja mam pytanie odnośnie subdomen

załómy mam subdomene lilie.slask.pl potrzebuje wypozycjonowac na własne potrzeby.

czy subdomeny mozna taka samo wysoko wypozyjonowac w gogle.

czy jest to jakaś różnica.

czy w darmowe katalogi wypozycjonują subdomene.

Może mi ktos doradzic?

podam gg 4078703 prosze o pomoc.Zielony jestem w tym pozycjonowaniu.

Subdomeny traktowane są przez Google jako osobne domeny, pozycjonujemy więc je identycznie jak domeny główne. Odpowiadając na pytanie - można je wypozycjonować równie wysoko jak "zwykłe" domeny, również używając darmowych katalogów - to wszystko pojęcia względne - zależy na jakie frazy, jakie subdomeny, jakie serwisy...

Wyznacz cele, a osiągniesz wszystkie.

A czy nie jest tak, że część katalogów nie przyjmuje subdomen?

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności