Skocz do zawartości

Katalog Stron DCJ.pl - dobre, ciekawe, jedyne!

jarcow

Rekomendowane odpowiedzi

Prezentuję w pełni moderowany katalog stron DCJ.pl i zapraszam do dodawania w nim unikalnych wpisów.

Ilość znaków opisu strony: od 300 do 2000.

Ilość znaków opisu strony udostępnia opcję od jednego do trzech anachorów w tekście: 1000.

Dodawanie nowych kategorii: wstrzymane.

Dodawanie nowych podkategorii: sugerowanie.

Dodawanie nowych wpisów: sugerowanie.

Dodawanie nowych komentarzy: sugerowanie.

Oczywiście nie muszę tutaj przypominać, o wartości podlinkowania wpisu :)

• 3 tygodnie później...

4 podkategorie? Ja osobiście przyznam że i tak dodaje do z reguły do 2 max. 3. Link zwrotny? Ktoś jeszcze w ogóle idzie na takie rozwiązanie? ;-) No nic zabieram sie do dodawania swoich stron.

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

4 podkategorie? Ja osobiście przyznam że i tak dodaje do z reguły do 2 max. 3.

Potraktowałem to jako dodatkowy bonus dla osób, które zdecydują się wyróżnić swój wpis odpłatnie.

Link zwrotny? Ktoś jeszcze w ogóle idzie na takie rozwiązanie? ;-)

To fakt. Mało kto decyduje się na takie rozwiązanie w dobie tak dużej ilości darmowych katalogów. Dwie kategorie, do których można dodać swój wpis, przy opcji z linkiem zwrotnym, to tylko część profitów z tego rodzaju wpisu.

Zdecydowałem, że w tym katalogu nie będzie żadnych linków wyjściowych. Zatem jedyne linki wyjściowe, to linki w Waszych wpisach. Można zatem wpisy potraktować bardzo poważnie i podlinkować je. Ja ze swojej strony również postaram się o moc katalogu.

• 2 miesiące temu...

Zastanawiam co się się tak masę osób upiera przy tokenach w płatnych katalogach, przecież spamiarki nie wyślą Wam płatnego sms-a,

więc może zrezygnować z tego, przecież już płacę... to może szybciej dodam wpis, niż dodatkowo bawić się jeszcze z tokenem.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności