Skocz do zawartości

błąd 404

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę pomóżcie! Zainstalowałem otwarty mini na serwerze yoyo.pl pod adresem eco4.yoyo.pl i choć w panelu administratora mogę wejść do kategorii i podkategorii, mogę założyć nowe i tak dalej to z głównej strony wchodząc wywala błąd 404 "Plik lub strona, której poszukujesz nie istnieje."a oczywiście są. Tak jest ze wszystkim oprócz z odnośnikiem "Jak dodać wpis" tutaj działa. Powiedzcie co jest nie tak i jak to poprawić. Będę bardzo wdzięczny, bo dopiero się uczę i nie umiem sobie z tym poradzić.

Dzięki wielkie wyłączyłem i mogę już wchodzić lecz jeszcze takie coś w stopce się wyświetla: Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.google.com:80 in /var/www/sites/yoyo.pl/e/c/eco4/otwarty_disp/pr.php on line 121

Connection refused (111)

Możesz mi pomóc, proszę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności