Skocz do zawartości

Porządny link

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@zakręcony, co do zmieniania zdania w jednym temacie to jest to jak najbardziej

dopuszczalne, bo pomyśl sam, czy zawsze masz rację ?

Mi nie raz wpajali coś przez kilka dni a zrozumiałem że się myliłem dopiero po roku ...

Zainteresowania ? Prowadzę blog ogrodowy a także uwielbiam łowić ryby. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM :)

Tomek dobrze, że wiedziałeś to analizując linki do czyjejś strony, bo dziś ta analiza i każda kolejna była by gje warta :)

@ewedkarz to tak jak byś Ty upierał się, że nie ma porządnych przynęt, przynęta to przynęta i rybka się zawsze złowi :P

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Porządny link, to:

1. Zauważony przez bota

ooo nareszcie jakaś sensowna informacja, fakt coś w tym jest, jestem skłony z tym się zgodzić

@'zakręcony' - nie chodzi o to co ci intuicja mówi tylko chodzi o to zeby to określić jaki to jest

Marketing internetowy dla firm

Tomek, ale ja nie pisze o intuicji (skąd Ty to wziąłeś), ja piszę o doświadczeniu, testach, obserwacjach, a dopiero na podstawie tego potrafię okreslić jaki to jest porządny link.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Porządny link, to link z porządnego serwisu.

I teraz będe odkrywczy i wyprzedze pytanie Xanna - "jaki to jest porządny serwis?"

A na to pytanie będzie kolejny wątek, więc nie będe tworzył tutaj pętli głupich pytań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności