Skocz do zawartości

Porządny link

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tomek, ale ja nie pisze o intuicji (skąd Ty to wziąłeś), ja piszę o doświadczeniu, testach, obserwacjach, a dopiero na podstawie tego potrafię okreslić jaki to jest porządny link.

No to możesz się podzielić ze mną jaki to wg ciebie jest porządny link ?

@ilgesu - nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi

Marketing internetowy dla firm

Oczywiście mogę, wszystkie informacje niezbedne do ponownej zmiany Twojego zdania znajdziesz... -> dział dla początkujących

wiem, że teraz jest to trudne do ogarniecia, ale wierzę, że dasz radę :fool:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

mi nie chodzi o dział dla początkujacych tylko to o czym pisałeś czyli :

ja piszę o doświadczeniu, testach, obserwacjach, a dopiero na podstawie tego potrafię okreslić jaki to jest porządny link.

wiec pytam jaki wg twojego doświadczenia testów i obserwacji jest ten porządny link, chce zrozumieć o czym piszesz mówiac powyższe

Jeżeli przelecisz dział dla początkujących, dodasz do tego swoje doswiadczenie, obserwacje z testów, to znowu będziesz w stanie odróznić link g******y od porządnego, bo w tym jest problem, a nie w tym co ja uważam za porządny... Inaczej pisząc problemem nie jest to co ja uważam za porządny, a to, że Ty nie masz pojecia co to jest :fool:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Tomek, którego fragmentu nie rozumiesz w mojej odpowiedzi?

zrozumiałem, Twoje doświadczenie i wiedza opiera się na dziale dla początkujących no cóż to mi wystarczy i dużo wyjaśnia. :)

@richti007 - masz racje, z tym że ja nie robie w tym temacie wiec go omijam ;)

Według mnie porządny link to zaindeksowany link na stronie i jej podstronach, która ma mało innych linków wychodzących i jak największy site.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Jeżeli przelecisz dział dla początkujących, dodasz do tego swoje doswiadczenie, obserwacje z testów, to znowu będziesz w stanie odróznić link g******y od porządnego,

Taka była odpowiedź zakręconego. @ Xann,więc nie chodzi tylko o dział dla początkujących. Ale Ty jak zwykle przekręcasz czyjeś odpowiedzi w sytuacji gdy brakuje Ci argumentów w dyskusji.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Porządny linki musi się znajdować na stronie, która jest wysoko w naszym (ale nie koniecznie) temacie przy jak najmniejszej liczbie BL i taka sytuacja musi się utrzymywać bardzo długo.

strony z naszego (ale nie koniecznie) hasła:

#1 10.000 BL

#2 12.000 BL

#3 90 BL

#4 5.000 BL

#5 1.000 BL

Porządni link to link ze strony #3

Oczywiście, nie mam tu na myśli BL z Yahoo, bo strona #1 mogła robić LT i stąd taka duża liczba BL. Zakładam, że w/w BL tyczą się jednego anchora.

Przybliżone rozłożenie mocy na anchory można sprawdzić tutaj https://www.opensiteexplorer.org/ 4 zakładka.

Oczywiście, żeby był jeszcze porządniejszy można by dodać:

- link musi być klikany

- strona #3 musi mieć linki wychodzące w jak najmniejszym rozrzucie tematycznym

- nasz link musi wisieć długo (przez 3 pierwsze miesiące nie poczujemy różnicy)

Celem linku z takiej strony jest przede wszystkim przejęcie części autorytetu, a nie podbicie jednej frazy.

Ale zawsze się mogę mylić B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności