Skocz do zawartości

Adder7 dla PIO

enterso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gugsen gdybyś przeczytał od początku ten wątek, to być wyczytał, że to nie jest żadna promocja tylko odpowiedź na sugestie użytkowników PIO co do rozszerzenia licencji. Rozumiem że nie jesteś użytkownikiem adder dlatego nie dotyczy Ciebie, i TY osobiście o to nie prosiłeś. Ale inni tak... a my sie nagięliśmy właśnie dla nich, a raczej dla nich:) aby wreszcie cos zrobić, a nie tylko gadać:)

Pozdrawiam

Gugsen gdybyś przeczytał od początku ten wątek, to być wyczytał, że to nie jest żadna promocja tylko odpowiedź na sugestie użytkowników PIO co do rozszerzenia licencji. Rozumiem że nie jesteś użytkownikiem adder dlatego nie dotyczy Ciebie, i TY osobiście o to nie prosiłeś. Ale inni tak... a my sie nagięliśmy właśnie dla nich, a raczej dla nich:) aby wreszcie cos zrobić, a nie tylko gadać!!!

Pozdrawiam

Witam

a jest technicznie możliwe posiadać 100 promowanych stron i dodawać je przy założeniu że dodajemy po 5 wpisów dla każdej konfiguracji ? ciężko jest mi to sobie wyobrazić ... czy ktoś mi to może potwierdzić ?

Gugsen gdybyś przeczytał od początku ten wątek, to być wyczytał, że to nie jest żadna promocja tylko odpowiedź na sugestie użytkowników PIO co do rozszerzenia licencji. Rozumiem że nie jesteś użytkownikiem adder dlatego nie dotyczy Ciebie, i TY osobiście o to nie prosiłeś. Ale inni tak... a my sie nagięliśmy właśnie dla nich, a raczej dla nich:) aby wreszcie cos zrobić, a nie tylko gadać:(

Pozdrawiam

Jakbyś nie zauważył pisałem ogólnie - hmm możliwe, że aż zbyt ogólnikowo, dlatego nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.

Rzeczywiście, prawdę mówisz: trzeba zacząć coś robić, a nie tylko gadać - lepiej nie wypuszczać produktu wcale, niż wypuszczać produkt niesprawny.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Niestety potwierdzam, jestem posiadaczem adera i publikera.

Adder stoi bez używania, na szczęście wydałem raptem 60zł ;)

Aderowi sporo brakuje do Publikera, bez dwóch zdań, adder jest niestety za murzynami w stosunku do opcji publikera.

Jeśli mowa o Adderze, przerwa wersji 6 a 7 przy pracy min. jednego programisty na pełen etat powinna przynieść na prawdę więcej zmian, zdaje sie ze enterso nie radzi sobie z ciągnięciem projektu Adder a sam prowadzący nie panuje nad koordynowaniem projektu. Bardzo dziwna polityka, pan W. sam działa na swoją niekorzyść, seo jest zwartym środowiskiem, w związku z tym fama szybko się rozejdzie.

Życzę sukcesów ale proponuję zatrudnić koordynatora projektu i sztab programistów, bo za parę miechów nic nie pozostanie z Addera.

IMHO

Forum zwalczające depresję www.psychocafe.pl

Przede wszystkim potrzebna jest Adderowi analiza osoby z zewnątrz, mającej doświadczenie z optymalizacją dużych projektów. Napsianie programu działającego na 2000 rekordach to zadanie banalne, ale żeby płynnie działał przy 2M rekordów na hostingu, to już nieco bardziej skomplikowane.

• 3 miesiące temu...
Niestety potwierdzam, jestem posiadaczem adera i publikera.

Adder stoi bez używania, na szczęście wydałem raptem 60zł :)

Aderowi sporo brakuje do Publikera, bez dwóch zdań, adder jest niestety za murzynami w stosunku do opcji publikera.

Jeśli mowa o Adderze, przerwa wersji 6 a 7 przy pracy min. jednego programisty na pełen etat powinna przynieść na prawdę więcej zmian, zdaje sie ze enterso nie radzi sobie z ciągnięciem projektu Adder a sam prowadzący nie panuje nad koordynowaniem projektu. Bardzo dziwna polityka, pan W. sam działa na swoją niekorzyść, seo jest zwartym środowiskiem, w związku z tym fama szybko się rozejdzie.

Życzę sukcesów ale proponuję zatrudnić koordynatora projektu i sztab programistów, bo za parę miechów nic nie pozostanie z Addera.

IMHO

W 100% się zgadzam - też posiadam Addera i Publikera. Publiker codzinnie dodaje sobie wpisy, a adder, no właśnie sęk w tym, że adder nie dodaje - skuteczność jest malutka. Adder7 jest nawet gorszy niż Adder6 jesli chodzi o dodawanie do phpBB. Niedługo faktycznie nikt kto poczyta parę opinii o programie go nie kupi. Panowie weźcie się do roboty, bo naprawdę aż czasami żal wydanych pieniędzy. Pomysł sam w sobie jest dobry, ale co mi po ładnym i mało skomplikowanych panelu admina jak dodawanie wpisów po prostu nie działa tak jak trzeba.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

zgadzam się z Camelem, u mnie Adder 7 stoi nieużywany i czeka na lepsze czasy, ale coś mi się wydaje, że jeszcze parę miechów i będzie mieć tylko wartość kolekcjonerską.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Witam wszystkich ponownie

zgodnie z Waszymi sugestiami i opiniami, powróciliśmy do tematu ograniczenia liczby konfiguracji dopuszczanej przez program Adder7.

Wszystkim użytkownikom forum PIO, którzy uczestniczą w społeczności dłużej niż mniej więcej od roku czasu rozszerzamy licencję z 30 do 100 konfiguracji. Ponieważ jest to "oferta" skierowana tylko dla forumowiczów PIO wszystkich zainteresowanych proszę o PW w tej sprawie.

Mam nadzieję, że nowy limit będzie satysfakcjonujący. Chętnie usłyszę opinie...

Coś mi się wydaje że już za późno na tego typu propozycje :)

Blasty scrapebox, xrumer, zaplecza na stronach web 2.0.

adder: chciałem się przypomnieć chodzi o https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry726594

ten soft nie jest wart pieniędzy jakie za niego zapłaciłem (kupiłem właściwie obietnice, których jako firma nie zrealizowaliście)

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Adder dobrze działa. Proszę pisać do nas jeśli skuteczność jest za mała.

Chyba Pan żartuje. Nie dość, że miałam dostać rozszerzenie licencji - pisałam na PW 0 odpowiedzi. W dodatku piszę na WASZYM forum https://forum.enterso.pl/problem-dodawaniem-phpbb-t215.html - 0 odpowiedzi. To jeszcze Pan pisze, że program działa?? Program nie działa, a nie ma żadnej pomocy technicznej. Szkoda, że nie mogę odsprzedać programu dalej (Wasza kochana licencja), bo z chęcią bym to zrobiła. Pisze Pan, że mamy pisać jak coś nie działa - napisałam i 0 odpowiedzi.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności