Skocz do zawartości

Adder7 dla PIO

enterso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
nie mogę odsprzedać programu dalej

Myślisz, że ktoś by to od Ciebie kupił? :)

Może na Allegro, skoro oni sprzedają po 399 zł to może ja za 100 zł bym sprzedała :) no ale nie mogę, bo licencja.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Witam

Tak, można rozszerzyć licencję, proszę się do nas zgłosić na BOK.

Ad. Opinie na temat programu są sprzed paru miesięcy, jeśli konkretnie na dzień dzisiejszy coś jest nie tak - proszę napisać precyzyjnie.

Pozdrawiam

Wojciech Kłodziński

Enterso

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Witam,

ja nie używam addera i byłbym głupkiem gdybym wydał 399 zł na niego... a... i 50zł na support. Może i na dzień dzisiejszy jest to super soft (a może nie?) ale po przeczytaniu 15 stron negatywnych komentarzy, kupię sobie Publikera w najbliższym czasie.

Ciekawe czy mnie też odpiszecie w 38 min :>

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Witam

Tak, można rozszerzyć licencję, proszę się do nas zgłosić na BOK.

Ad. Opinie na temat programu są sprzed paru miesięcy, jeśli konkretnie na dzień dzisiejszy coś jest nie tak - proszę napisać precyzyjnie.

Pozdrawiam

Wojciech Kłodziński

Enterso

Najpierw Pan pisze, że sprawa rozszerzenia licencji to na PW, napisałam na PW, a teraz mam pisać na BOK - niech Pan szanuje czas swoich klientów, bo niektórzy nie mają czasu pisać po 2 razy to samo...

A moja opinia n.t. programu nie jest sprzed kilku miesięcy tylko z dziś i wczoraj. Napisałam na forum i zero odpowiedzi. Pofatyguję się i napiszę na BOk, ciekawe jak będzie...

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Witam serdecznie

na forum PIO firma nasza nie przebywa codziennie. Natomiast odpowiedzi na BOK są od PN-PT obecnie najczęściej w ciągu 1 godziny.

pozdrawiam

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

• 2 tygodnie później...
Witam serdecznie

na forum PIO firma nasza nie przebywa codziennie. Natomiast odpowiedzi na BOK są od PN-PT obecnie najczęściej w ciągu 1 godziny.

pozdrawiam

No więc co do odpowiedzi w ciągu godziny - wysłałam maila na bok@enterso.pl dokładnie 2010-09-04 20:46, to już minęło chyba ponad godzinę, a odpowiedzi nadal nie mam, a adder nadal nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności