Skocz do zawartości

Adder7 dla PIO

enterso

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ponownie

zgodnie z Waszymi sugestiami i opiniami, powróciliśmy do tematu ograniczenia liczby konfiguracji dopuszczanej przez program Adder7.

Wszystkim użytkownikom forum PIO, którzy uczestniczą w społeczności dłużej niż mniej więcej od roku czasu rozszerzamy licencję z 30 do 100 konfiguracji. Ponieważ jest to "oferta" skierowana tylko dla forumowiczów PIO wszystkich zainteresowanych proszę o PW w tej sprawie.

Mam nadzieję, że nowy limit będzie satysfakcjonujący. Chętnie usłyszę opinie...

pzdr

Pisałem w sprawie powiększenia limitu w kwietniu. Ostatnio znów posłałem 2 wiadomości i cisza. Czy ktoś otrzymał owe rozszerzenie licencji z 30 do 100 dla PIO? Jeżeli Państwo się deklarujecie to warto dotrzymywać słowa.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Korzystałem z addera dawno temu ( bodajże 4), skutecznosc była bardzo niska, ale i tak się cieszyłem że z automatu leci.

Teraz przerzucilem sie na publikera - zobaczymy jak będzie, choc mysle ze napewno lepiej.

Co do firmy która robiła addera, to proponuje zmienic nazwe i ruszyc z czyms nowym :). Marka już jest trochę popsuta .

Pewnie kaski nie było i się śpieszyło z projektem, a jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy :).

• 4 tygodnie później...

Witam.

Używam addera od około półtora miesiąca... jestem jednym z klientów allegro - muszę powiedzieć, że nie jestem w 100% zadowolony, ale stwierdzenie, ze nie działa też jest troche przesadzone.

Tym nie mniej...

Wogle nie działają u mnie:

- szukanie synonimów do słów przy artykule (zawsze nie znajduje synonimów, nawet przy najbardziej banalnych słowach).

- dodawanie do precli (do wordpressa udaje adderowi się dodac moze raz na 20 prób i to na ogół tylko do tych zaspamowanych, w innych wypadkach raport kończy się na wysłaniu podania rejestracji użytkownika, ale czy to czymś więcej potem się skończy to już użytkownik nie wie).

- odfiltrowywanie niedziałających linków do katalogów z bazy (wogle tego chyba nie ma, przy kazdym uzyciu addera widze przede wszystkim na jak wielu adresach mu się nie udało).

Częściowo:

- automatyczne dodawanie nowych katalogów ... niby coś tam jest, ale ja wogle nie widzę w tym wszystkim, żeby się tu pojawiały realnie nowe - dobre katalogi.)

Absolutnie brakuje:

- wykresów z pozycjami google pozycjonowanych fraz na słowa kluczowe w danym okresie... czemu do crona nie mozna dopisać sprawdzanie pozycji google fraz, by potem można było zrobić sobie wykres czy coś się zmienia na przestrzeni czasu

To tak w skrócie... pomyślałem sobie, że jak tu napisze to może do producentów programu dotrze, bo na mejla może pozostanie to z głuchym echem.

Jeśli producenci adder 7 nic z tym nie zrobią, pozostanie mi przejście na publikera... tak jak doradzają inni.

Jeśli producenci adder 7 nic z tym nie zrobią
Jak zrobią to będzie cud :rolleyes: szkoda czasu na "cud" sprzedaj to komuś a zainwestuj w publikera :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

jest wątek na Goldenline o tym ... facet po prostu LEJE na klientów - robi sobie dobry PR i obraca sie w środowisku. Obecnie ma już przekształconą DG w społke zoo ... jednym słowem można mu skoczyć chyba ze grupa z GLuta naprawde wexmie i złozy pozew zbiorowy w co szczerze wątpie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ale marudzeniaaaa :D

Autor próbował zrobić konkretny wątek, a wy tak brzydko popsuliście oftopując. Nie ładnie :)

O Publikerze też pisze się sporo złego. W ogóle forum PiO jest dość krytyczne, aż strach się wychylić...

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

O Publikerze też pisze się sporo złego. W ogóle forum PiO jest dość krytyczne, aż strach się wychylić...

Miej proporcje mocium panie. O niewielu narzędzia na prawdę źle się pisze, ale prawie o każdym krytycznie, bo zawsze coś się znajdzie, co nie działa dobrze lub komuś się tak wydaje. I tak powinno być, żeby narzędzia się rozwijały. Ale chyba trudno znaleźć oprócz narzędzia, o którym jest w tym wątku, żeby uważano, że nie działa i nie ma odzewu. Trzeba umieć pewne rzeczy rozróżniać.

zgadza się o Publikerze też się pisze tylko że: A) autor odpowiada na posty B) bierze sugestie pod uwagę podczas aktualizacji C) i nawet te aktualizacje naprawdę wypuszcza no i D) odpowiada na miale w ciągu kilku godzin i tak dalej aż do Ż, Ź :D

eidt: zajacgd nie mogłeś kilku minut poczekać teraz to ja jestem spóźniony z ripostą :)

producenci adder 7 nic z tym nie zrobią, pozostanie mi przejście na publikera... tak jak doradzają inni.

i to jest dobry kierunek, Kolego...

Pan Wojciech i cała ekipa enterso wypuścili A7, który z założenia miał być mocną ripostą na zachowania rynku i pokazać, że jeszcze potrafią zrobić coś dobrego... niestety się nie udało: ciężki, wolny i nie uczący się program nie jest w tej chwili konkurencją na rynku: nie jest również już skuteczny przy pozycjonowaniu, dlatego Panu Wojtkowi pozostało allegro.pl i klient z allegro, który kupi wszystko co ładnie wygląda

a szkoda, bo to rzeczywiście w swoim czasie był polski produkt numer jeden: po prostu się skończył: a serwis enterso... szkoda gadać: każdy, kto zakosztował, wie o czy mówię

dymna.jpg

Witam

na bieżąco na maile odpowiadamy. Chyba że idą w innym kierunku niż bok@enterso.pl - proszę sprawdzić i wysłać. Podobnie z telefonami 791 791 151 - codziennie od 9-17

Adder 7 jest rozwijany cały czas - nie dodajemy narzędzi nowych tylko przez ostatnie 2 miesiące cały czas ulepszamy skuteczność w modułach dodających, która obecnie jest na b dobrym poziomie.

w najbliższych 6 tygodniach dojdą nowe narzedzia.

proszę pisać do nas na BOK ponieważ na forum tutaj nie zawsze zaglądamy.

Pozdrawiam Serdecznie

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Ale marudzeniaaaa :D

Autor próbował zrobić konkretny wątek, a wy tak brzydko popsuliście oftopując. Nie ładnie ;)

Adder 7 to jest totalna porażka. Tak jak ktoś wyżej napisał tonący brzytwy sie chwyta, ale pan ADDER chyba na pio mocno sie pokaleczy. Dobra krytyka jest wskazana, nikt bardzo krytycznie nie wypowiada sie o scrapeboxie bo to moim zdaniem rewelacyjne narzędzie. Dużo różnych opinii można poczytać o xrumerze ale tu krytyka bierze się powiedzmy z „czysto komercyjnego podejścia „ :D.

Oczywiście to programy z innej półki ale tak dla przykładu. Natomiast jeżeli chcesz kupic addera to najpierw idż wydaj 500 zł na piwo a poźniej dopiera zastanawiaj się czy warto ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności