Skocz do zawartości

Adder7 dla PIO

enterso

Rekomendowane odpowiedzi

i teraz proponuje zobaczyć co odpowiada adder2400 w zakresie zarzutów - nic - kompletna olewka...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cena nie gra dla mnie najwiekszej roli tylko skutecznosc. A tak na marginesie to nawet nie wiem jaka jest cena za oferowana w tym temacie usluge. W systemie addera poprzedniej wersji mam kilkanscie domen co sie dodaja do katalogow (nie wiem z jakim efektem) ale gdzies kiedys komus sprezentowalem poprzedniego laptopa i nawet nie pamietam adresu strony logowania do systemu.

urlsite.eu z automatów to Publiker a pół-automatów to SEObohater.

Ktory jest skuteczniejszy?

Witam

na bieżąco na maile odpowiadamy. Chyba że idą w innym kierunku niż bok@enterso.pl - proszę sprawdzić i wysłać. Podobnie z telefonami 791 791 151 - codziennie od 9-17

Pisałem 2 razy w związku z tematem "Adder7 dla PIO" nikt nie odpisał limit nie został zwiększony. Puszczałem przez maila firmowego i przez forum. Pisałem też na wątku o braku reakcji i nic. Pytam więc znów czy PIO otrzymują zwiększenie limitu tak jak państwo deklarowaliście?

Pisałem 2 razy w związku z tematem "Adder7 dla PIO" nikt nie odpisał limit nie został zwiększony. Puszczałem przez maila firmowego i przez forum. Pisałem też na wątku o braku reakcji i nic. Pytam więc znów czy PIO otrzymują zwiększenie limitu tak jak państwo deklarowaliście?

Witam

Tak, proszę na PW bezpośrednio do mnie na forum napisać adres email na jaki jest licencja. Jeśli jest możliwość prosiłbym także o podanie do weryfikacji maila z którego Pan pisał - sprawdzę czy nie było odpowiedzi.

Enterso

Wojciech Kłodziński

Witam ponownie,

licencja została poszerzona do 100 własnych domen.

Maila w ciągu ostatniego roku z Pana adresu nie otrzymaliśmy na bok@enterso.pl

pozdrawiam serdecznie

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności