Skocz do zawartości

Nudy

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

Nudy, widze, że cała masa ludzi na tym forum ma tak samo jak ja. Wiem już wszystko i nie wiem co dalej lub jestem za mały by to zrobić sam! A może, My Polacy byśmy się zorganizowali i ruszyli jakiś europejski projekt, a być może i światowy! Czy jesteśmy do tego zdolni? :D

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak sie nudisz rozbierz się i popilnuj ubrania - jak nie swojego to kolegi :):P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To jak się tak nudzicie to poradźcie mi jak można odblokować stronę, którą Google zablokowało:

Strona zgłoszona jako dokonująca ataków!

Strona htc-discounts.com została zgłoszona jako strona stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.

Tego rodzaju strony mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system.

Niektóre szkodliwe strony celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich działa na serwerach, na które nastąpiło włamanie.

Więcej informacji napisałem w temacie...

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=88033

button1.gif - Katalog Najlepszych Blogów - Prowadzisz bloga? Dodaj go do katalogu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności