Skocz do zawartości

[Zlecę] Pisanie precelków

rusinmarzena

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie! :fool:

Chciałabym przedstawić swoją ofertę dotyczącą stałej współpracy przy pisaniu tekstów.

Jeżeli umiesz pisać precle, a także dysponujesz chwilą w przeciągu dnia na dodatkowy (a może i główny? :D ) zarobek, to moja oferta jest jak najbardziej dla Ciebie!

Co otrzymasz ode mnie?

- gwarancję stałej współpracy na zasadzie codziennych zleceń, zarówno po 10 jak i jeżeli masz taką możliwość a także chęć po 50 tekstów na dzień,

- przelewy wtedy kiedy chcesz - po każdym zleceniu, raz na dwa dni, raz na tydzień, raz na miesiąc? To Ty decydujesz :( ,

- niemalże całodobowy kontakt, zawsze chętnie odpowiem na Twoje pytania, pomogę w razie problemów a także z cierpliwością wytłumaczę jeszcze raz specyfikację zlecenia :D ,

- zrozumienie - jeżeli nie dasz rady napisać tekstów nie musisz się ukrywać - wystarczy o tym napisać parę godzin przed i po problemie.

Co mogę zaoferować:

- na sam początek stawkę: 1 zł za 1000 znaków, 1,50 zł za 1500 znaków, 2 zł za 2000 znaków i tak dalej - wiem że stawka nie jest powalająco duża, aczkolwiek dopiero zaczynam swoją "karierę" i z tego też względu nie dysponuję wyższymi stawkami ale - jeżeli się sprawdzisz, a nasza współpraca będzie dłuższa, na pewno zostanie to docenione w postaci wyższej ceny, ponieważ nabiorę do Ciebie zaufania (oraz Ty do mnie ;) ),

- posiadam także ogromne zapotrzebowanie na teksty w paczkach tematycznych - to znaczy dokładniej po 14 tekstów w jednej paczce - czyli 14 artykułów na przykład na temat "finanse" czy "uroda" - tematyka dowolna, a zatem sam decydujesz, o czym piszesz. W tym przypadku za 14 artykułów mogę zapłacić 12 zł. Oczywiście - niewiele, aczkolwiek tematyka jest w 100% dowolna, nie narzucam żadnych fraz.

Czego oczekuję?

- przede wszystkim unikalnych tekstów ;) ,

- a także terminowości - nic się nie stanie, jak spóźnisz się godzinę, ale proszę poinformuj mnie o tym ;)

Jeżeli kogoś z Was zainteresowała moja oferta zapraszam serdecznie do kontaktu. B)

Marzena Rusin,

rusinmarzena@o2.pl

lub rusinmarzena@wp.pl

GG: 22423606

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności