Skocz do zawartości

[wymiana] na widżety ad taily

dervish

Rekomendowane odpowiedzi

Administruję nowym forum bukmacherskim, na którym zainstalowany jest widżet systemu ad-taily.

Miesięczne statystyki 4 177 odsłon 335 użytkowników, wkrótce będzie więcej, bo szykowana jest większa akcja reklamowa.

Forum nowe, przed akcją promocyjną. Wymienię się z blogerami piszącymi o sporcie, stronami sportowymi, bukmacherskimi itd o podobnym ruchu. Wymiana na min. 2 tygodnie z możliwością przedłużenia.

Zasada oczywista, ja wrzucam Twój banerek jako kampanię własną w systemie, Ty wrzucasz mój banerek jako kampanię swoją.

Mam 4 miejsca do dyspozycji, resztę zajmują 2 banerki charytatywne. Oczywiście, jeśli znajdzie się reklamodawca płacący, w każdej chwili można te banerki zdjąć.

W razie zainteresowania - pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności