Skocz do zawartości

Nasze-klimaty.pl

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dodałem wpis, a raczej chciałem dodać, lecz przy próbie wysłania skrypt się posypał .

Przy próbie wysłania masz odwołanie do : "https://www.nasze-klimaty.pl//,p,/"

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pod IE?

Mar.

Nigy w życiu B)

Używam archa jako systemu więc IE odpada w przedbiegach. Dzięki za akceptacje wpisu. PO dodaniu zauważyłem jednak że

link zarówno do zajawki jak i całego wpisu jest nieprawidłowy:

https://www.nasze-klimaty.pl//licytacje,komornicze,nieruchomosci,w,dzienniu,e,komornik,s,398/

Zapewne problem tkwi w tym miejscu : .pl//licytacje

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

Naprawione, nie wiem gdzie tkwi problem, czasem podczas dodawania strony, część informacji znika (adres www oraz kategorie) stąd te późniejsze problemy. Będę szukał przyczyny.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Naprawione, nie wiem gdzie tkwi problem, czasem podczas dodawania strony, część informacji znika (adres www oraz kategorie) stąd te późniejsze problemy. Będę szukał przyczyny.

Mar.

WYgląda na to, że przed zapisem w bd jest błąd w zapisie zmiennej przenoszącej adres.

Sprawdź też działanie modułu odpowiadającego za pobieranie i aktualizację PR.

Dzięki za szybką reakcje B)

Mar.

To się dzieje kiedy wypełnia się formularz zgłoszeniowy dłużej niż 4 minuty... chyba coś z sesją w SEO-katach jest bo ja zawsze jak pisze unikalne opisy to tak się dzieje :/

Hmm ja czasem pisze z 10-15 minut i wszystko przechodzi ładnie ale masz rację też obstawiamy sesje dlatego mamy nadzieję że w 1.4 ten problem zostanie definitywnie rozwiązany :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 3 miesiące temu...

Witam,

Zauważyłem, że w katalogu nie korzysta się z wpisów GOLD, nie wiem czemu, w innych katalogach jest to w miarę popularne co do ceny, postanowiłem dodać podstronę, gdzie zyskuje się reklamę... włącznie z stroną główną. Nie muszę wspominać, co dają takie wpisy, każdy wie, że nie trzeba ich później linkować itp. jak również bardzo szybko trafiają do indeksu.

Podstrona:

https://www.nasze-klimaty.pl/premium/

.. i w celach promocji 10 kodów GOLD: KLIMATY_GOLD.

Może też dzieje się tak dlatego, że katalog jest darmowy, bo w przypadku jak już ktoś płaci, to woli zapłacić więcej :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mój błąd, myślałem, że jak dam 10 takich samych kodów to będzie 10 kodów.. niestety w SeoKatalogu tak się nie da.

Kody: KLIMATY_GOLD1 - KLIMATY_GOLD10

Mar.

Na którym osiedlu? Wpadnę po kotleta w zamian za kody? :D

Mar.

nawet ulicę mogę Ci podać :D : Milusińskich, ale kotlety już rozdane...

a w mailu aktywacyjnym popraw sobie nazwę katalogu, bo dostałam takie info: Gratulujemy Twój wpis ... został poprawnie dodany do Katalogu Wally.pl i znajduje się na stronie...

:-)

Szkoda... a wystarczyło by tylko, bym szedł na dół z Langiewicza i bym się załapał :D

EDIT.

Dzięki, już poprawione.

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności