Skocz do zawartości

Zarządzanie zakładkami

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Mam taki problem, że zapisałem prawie 2000 zakładek i chciałbym je teraz jakoś zorganizować za pomocą tagów.

Zaimportowałem je na początek do del.icio.us, by tam otagować, ale okazało się, że jest to bardzo uciążliwe.

Pytanie moje jest takie: czy znacie jakiś program, którym będę mógł poukładać w prosty sposób zapisane zakładki (czyli żeby był podgląd każdej strony i tagów do wpisania).

Przez kilka godzin znalazłem kilka dosyć ciekawych programów, w tym Netlicious, ale wygląda na to, że wymaga on loginu utworzonego przed przejęciem Delicious przez Yahoo.

W związku z tym mam jeszcze prośbę - czy byłby ktoś skłonny użyczyć na jakiś czas (albo po prostu oddać) konto delicious, które zostało stworzone dawno temu, a którego nie używa? Chodzi mi o to, żeby nie było powiązane z Yahoo.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności