Skocz do zawartości

Jakie linkowanie najlepsze dla Google?

kk260

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów,

Posiadam około 20 portali o różnej tematyce, PR różne od 2 do 4.

Chciałbym się Was poradzić jak najlepiej je wszystkie razem linkować między sobą?

Na chwilę obecną w stopce każdego portalu mam umieszczonych 5 losowo zmieniających się linków do pozostałych serwisów.

Jakie Waszym zdaniem będzie najlepsze linkowanie między portalami?

Pozdrawiam

No może faktycznie ma te portale, co sie czepiasz ;)

Linkuj tak by nie było linkowania wzajemnego jak z A polecisz linkiem na B C D E F, to z B C D E F nie leć na A, a jak Ci się uda jakoś tematycznie polinkować to będzie cacy ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Czy linki w stopkach zmieniać co jakiś czas czy zostawić na stałe?

Proszę jeszcze o jakieś inne przykłady skutecznego linkowania.

Sposób podany w poprzednim poście wydaje się ciekawy jednakże przy 20 portalach może ktoś zna jakiś inny prostszy sposób.

Czy linki w stopkach zmieniać co jakiś czas czy zostawić na stałe?

Proszę jeszcze o jakieś inne przykłady skutecznego linkowania.

Sposób podany w poprzednim poście wydaje się ciekawy jednakże przy 20 portalach może ktoś zna jakiś inny prostszy sposób.

Czy możesz podzielic się : Jak Ci sie udało osiagnąć PR4 i w jakim czasie?

Co prawda, to nie jest pytanie do mnie, ale i tak odpowiem :P

Strona 24 dni w indeksie, z PR n/a > PR4.

Unikalny content oraz systematyczny przyrost nowych linków.

Z tym, że ostatni update był dość naciągany, więc na Twoim miejscu nie brałbym PR, zbyt na poważnie.

Co prawda, to nie jest pytanie do mnie, ale i tak odpowiem :P

Strona 24 dni w indeksie, z PR n/a > PR4.

Unikalny content oraz systematyczny przyrost nowych linków.

Z tym, że ostatni update był dość naciągany, więc na Twoim miejscu nie brałbym PR, zbyt na poważnie.

W 24 dni do PR4 - dobry wynik. Szacuneczek...

Faktycznie ostatni update byl troche dziwny, moja strona z unikalnym kontentem spadła z PR3 na PR0, natomiast inny serwis z kontentem nie do końca unikalnym dostal PR2 a dwie jego podstrony PR4. Nie wiem jakie z tego wszystkiego wnioski wyciągnąć, a może własnie dlatego aby pozycjonerzy sie trochę pogubili, Google zrobilo coś takiego.

moja strona z unikalnym kontentem spadła z PR3 na PR0

Bo to linki, mają znacznie większy wpływ.Domyślam się, że przestałeś linkować stronę, dlatego spadł PR.

Nawet gdybym przestał linkować to niepowinien spaść o 3 oczka... Ale ja linkuje w dalszym ciągu, tyle, że codziennie dodaję mniej linków, za to bardziej wartościowe, z unikalnymi opisami. Apropos do tej pory serwis na poczatku był podlinkowany ok 20 linkami, potem nic z nim nie robiłem i sam wyszedł na PR3 i zacząłem wtedy linkować przez jakieś trzy miesiące niec się z Page Rankiem nie działo, za to serwis znalazl sie w TOP 10 na kilka fraz kluczowych nawet bardzo konkurencyjnych, co ma odzwierciedlenie we wzroście odwiedzających serwis. Az tu nagle jakbym dostal w twarz PR=0, TOP 10 ciagle jeszcze żywe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności