Skocz do zawartości

[E-mail] Wybieram skrznkę lub system do wysyłki newslettera

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was serdecznie,

od razu mówię, że jeżeli xły dział - to przepraszam.

Chodzi o to, że poszukuję DOBREJ skrzynki e-mail lub systemu do rozsyłania masowych wiadomości (newsletter). Na razie na newsletterze jest tylko 100 osób, ale możliwe że będzie ich o wiele więcej. newsletter wysyłany dosyć często (raz na tydzień?).

Szukałem obiektywnej odpowiedzi, ale takiej nie uzyskałem...

Próbowałem z gmaila słać, jako do ukrytych i wszystko dobrze, ale dzisiaj WSZYSTKIE e-maile zostały odrzucone - nikt nie dostał newslettera;/

Mam program Email Sender Deluxe i działa tak jak działa.. Czyli nie działa ;)

Co poradzicie Specjaliści?

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Musisz miec specjalny skrypt do wysylki newslettera.

Musisz tez miec konto pocztowe na ktorym moglbyc taka wysylke zrealizowac. Gmail sie do tego nie nadaje. Bedziesz potrzebowal konta u hostingodawcy, gdzie zainstalujesz powyzszy skrypt, a hostingodawca nie naklada limitow na ilosc wysylanych mailii w okreslonym interwale czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności