Skocz do zawartości

Skąd wziąść obrazki na licencji GPL/GNU o tematyce erotycznej?

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

WItam.

Mam problem. Tworze strone o tematyce erotycznej. Jednak potrzebuje grafik o takiej tematyce

Szukałem na istockphoto , stockvault innych serwisach oferujących obrazki dla webmasterów jednak nie znalazłem nic ciekawego.

W google images znalazłem kilkafajnych tapet które można by przerobic na top strony jednak jest to nielegalne bo tapeta rządzi sie z tego co wiem innymi prawami.

Czy znacie jakieś serwisy z obrazkami o tematyce erotycznej nadające sie na top ,logo,background-y buttony banery itp ??

Najlepiej darmowe ale mogą być też płatne...Ważne aby można było je umieścic legalnie na stronie....

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Nie jest, ale smutna prawda jest taka, ze content na 99,9% sajtow w pl jest po prostu sciagniety z zachodu czy to tez na stronie czy wykorzystany do grafiki. Jedynie przyzwoitosc najczesciej zachowana jest przy contencie platnych stron, ale tu tez sa wyjatki. Strone robisz ogolnie czy pod promowanie czegos konkretnego? Bo czesto mozesz dostac od sponsora materialy do wykorzystania w tworzeniu np. grafiki.

Ja powiem tak: Kto ter ;) az w Polsce tworzy strony w ten sposób że sam kręci filmy ero lub też komuś je zleca. Wszystko jest sciągane z zachodu tu masz racje.

Ja strone robie na dla siebie i kilka kopii może sprzedam. Może jak mi sie będzidzie chciało to postawie z 200 kopii pod zaplecze troche takie zaplecze postoi a przecież nie od dzis wiadomo że linki pod ero dobrze sie sprzedają..:]

PS:

Znalazłem lepszy sposób na darmowe obrazki z ero. WYstarczy poszukac darmych szablonów do wordpressa na darmowej licencji o tematyce ero i wyciągnąć z nich grafike ;]

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności