Skocz do zawartości

Dla żądnych wiedzy...

pchel

Rekomendowane odpowiedzi

Niezły pedeefik :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Nie ma za co :!:

No fajnie ten program wygląda w PDF-ie.... ;)

Kurde, ja key-a od googla nie mogę sie doczekać.

Zarejstrowałem się, przyszedł mail z prośbą o potwierdzenie, ale mail z KEY-em nie przychodzi... ;) pomimo, że google wysyła mi go:

Our records indicate you already have a valid Google Account and have received a Google Web APIs license key.

For your convenience, we have re-sent your license key to the email address we have on record.

Hehe, a najlepsze jest to, że gdy chciałem zarejstrować konto z gmail (TNX dla Hasior za zaproszenie) to google pokazał mi:

The email you provided does not exist.

Hehe ;)

Live Free or Die

Dzieki ;)

Ciekawe narzedzie. Tylko trzeba pamietac ze API ma dzienny limit 1000 zapytan, wiec moze sie szybko zuzyc. ;)

P.S. wyniki z API sa rozne od www.

korzystam z tego API na cire.pl (PHP) - chociaz oglądalnośc to 30 000 odsłon dziennie dla 4500 userów to limit 1000 zapytań jest wystarczający

Pewnie, ze do tego wystarczy. Mi bardziej chodzilo o narzedzia, bo wyniki sa po 10 i kazda nastepna dziesiatka wynikow powoduje nastepne zapytanie. Wiec, jezeli chcesz sprawdzic np ranking dla strony ktora jest na 250 miejscu, to masz na jedna strone juz 25 zapytan, a 40 takich stron to limit sie konczy.

moze sprobuj na inny email.  :?

Myślisz, że nie próbowałem.... ;)

Problem rozwiązany...

Używam tylko go2.pl (na pozostałych moich skrzynkach mam przekierowanie na o2.pl).

Zarejstrowałem się na konto, na którym niemam przekierowania na o2.pl i... przyszedł KEY ;)

To pewnie przez filtry o2 niedostawałem tych maili z kluczami :roll:

Live Free or Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności