Skocz do zawartości

[sprzedam] linki na stronach z PR 3-4 o tematyce biznes, finanse, banki, kredyty

Szymo

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam linki pozycjonujące w 20 serwisach internetowych o tematyce: biznes, finanse, banki, kredyty, ubezpieczenia, itp

PR stron:

PR 4 - 5 stron

PR 3 - 15 stron

Site stron:

1000+ - 9 stron

100+ - 11 stron

każdy serwis jest na oddzielnej domenie i innym IP.

Wszystkie serwisy są wartościowe, tzn teksty pisane na nie są wartościowe dla użytkowników. Nie są to jakieś stronki spamy. Wszystkie teksty na stronie są unikalne.. Teksty nie są pobierane z innych serwisów, wszystkie sa napisane na potrzeby tych stronek. Oczywiście każda strona ma też unikalny szablon graficzny (wszystkie strony są na autorskich skryptach).

Aktualnie w 10 serwisach znajduje się po 1 linku wychodzącym (jeśli cena będzie dobra mogę je usunąć), w pozostałych niema ani jednego.

Sprzedam tylko komplet, tzn linki w wszystkich serwisach (na każdej stronie można umieścić maks 5 linków, ale równie dobrze można tylko 1 - nie interesuje mnie to ile ewentualny kupiec doda sobie linków, jeśli zależy mu na lepszych linkach może dodać po 1, jeśli woli większą ilość, może dać ich aż 5).

Ewentualny kupiec będzie mógł w dowolnym momencie zmienić linki w serwisach na inne lub zmienić ich ilość (można to zrobić poprzez 1 stronę internetową, do której dam dostęp).

Linki będą umieszczone w menu po lewej stronie, lub na samej górze strony.

Proszę o oferty cenowe za linki na wszystkich serwisach na czas 1 miesiąca i na jak długo chcieliby państwo je wykupić.

Odpowiem tylko na oferty, które mnie zainteresują.

Adresy wszystkich stron podam tylko osobom poważnie zainteresowanym, po ustaleniu cen. (nie chcę żeby zbyt dużo osób miało listę wszystkich stron).

Proszę tylko o poważne oferty. Stworzenie tych stron, aktualizowanie, linkowanie i utrzymanie serwerów nie jest tanie, dlatego liczę na poważne i atrakcyjne oferty.

Oferty proszę przesyłać na: szymon.holesz@wp.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności