Skocz do zawartości

domena kwiaty-slak.pl

domeniarz

Rekomendowane odpowiedzi

To, że katalog jest płatny to nie znaczy, że jest dobry. Proponuję przeczytać ten wpis. Proponuję najpierw poszukać darmowych katalogów z wysokim PR i dużą liczbą zindeksowanych stron oraz linków prowadzących do katalogu. Ewentualnie możesz wykupić różnego rodzaju wpisu wyróżnione w katalogach. Więcej o tym dowiesz się poprzez kontakt z właścicielem katalogu lub poprzez czytanie regulaminu lub stron z informacjami o dodaniu wpisu.

Należy dalej linkować. Szukać nowych katalogów, precli. Do tego samego katalogu nie możesz dodać 2 razy tej samej strony.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ok.

dodawac do katalogów równieź z page rank 0?

I czy strona po dodaniu do 1-3 katalogu będzie w wyszukaniach przeglądarki gogle?

Czy po jednym wpisanym katalogu darmowym powinna już byc w wyszukaniach,nie tylko zaindeksowana?

interesuje mnie do ilu katalogów np.darmowych lub płatnych będe musiał dodac abym widział swoją strone w wyszukiwaniach gogle?

bardzo mnie to interesuje.

ok.

dodawac do katalogów równieź z page rank 0?

I czy strona po dodaniu do 1-3 katalogu będzie w wyszukaniach przeglądarki gogle?

Czy po jednym wpisanym katalogu darmowym powinna już byc w wyszukaniach,nie tylko zaindeksowana?

interesuje mnie do ilu katalogów np.darmowych lub płatnych będe musiał dodac abym widział swoją strone w wyszukiwaniach gogle?

bardzo mnie to interesuje.

Chłopie ogarnij się.. przeczytaj chociaż 30 pierwszych tematów tego działy, a na pewno nasuną Ci się wszystkie odpowiedzi na w/w pytania! Podziwiam Was wszystkich za cierpliwość :D

czego chcesz początkujący jestem. :D

po to to forum jest aby pytac i zadawac pytania.

a tak poza tym na tym forum jest bałagan.

ocja szukaj nie dziala za dobrze.

jakoś inne osoby mnie wysłuchali ale zawsze sie znajdzie ktoś z "zacnych"że mu sie to nie podoba.

ty tworzyłeś to forum?

lepiej żeby nikt na forum się nie odzywał,tylko uzyj opcji szukaj takie forum by zgineło.

Tak pozatym podaj link do odpowiedzi na moje pytanie lub napisz.

szczerze żle się szuka tematów na waszym forum wpisuje linki darmowe.I nic

Luz blues :D

Zależy od taktyki jaką podejmiesz.

Z tego co się zorientowałem, domena biedzę z końcówką pl, więc ostrożnie na początku z dodawaniem do rozmaitych katalogów i precli, bo można dostać filtra. Pozycjonowanie powinno być maksymalnie rozłożone w czasie, jest to zabieg długofalowy i ciągły. Proponuje na dobry początek - jak już stronka będzie gotowa - dodać w pierwszym tygodni do maks 21 katalogów. Oczywiście dziennie po 3 , z tym że na początku do takich z wyższym PR( w celu zindeksowania Twojej strony). Co do katalogów z PR=0 bywa tak, że są to katalogi z opóźnionym zapłonem, czyli jak takiemu katalogowi w przyszłości PR wzrośnie, to tym samym Twój link (w tym katalogu) będzie miał większą wartość. Oczywiście filozofia pozycjonowania bywa rożna, każdy tu piszący ma swoje sposoby, metody i narzędzia nie raz wypróbowane. :)

PS. Przed dodaniem do katalogów zrób sobie listę słów kluczowych, które chcesz pozycjonować:)

Prosto, równo o statystyce

Jeżeli szukasz podstawowych informacji o statystyce, to dobrze trafiłeś.

pytam się bo sobie 15 marca tego roku dodałem sobie dla sprawdzenia czy po dodaniu do 3 darmowych katalogów z pr 0 moja ministrona wiertła.eu,pojawi się w wyszukiwaniach gogla.

Niestety się nie pojawia.

jedynie jak wpisze "wiertla.eu"jest wtedy tylko znaczy że jest zaindekowana.

trzy po dodaniu do 3 katalogów powinna byc w wyszukiwaniach?

chce wiedziec jak to działa.

.

słowa kluczowe były takie wiertla,narzedzia,wiertarki,wkretarki,szlifierki

oczywiscie chciałem sprawdzic katalogi darmowe.

chciałem sprawdzic.

3 katalogi to nic. Nic więcej prócz zindeksowania strony raczej nie osiągniesz. Dodaj do kilkudziesięciu wartościowych katalogów to może się pojawisz wyżej (zależy od trudności frazy).

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

kup 500k seomatika, podlinkuj poczekaj 3-4 miesiace, i bedziesz miał TOP10 na tą fraze.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

czyli dodawanie zostaje dodawanie do katalogów i precli to chyba jest najlepsze rozwiązanie

zgadza się czy jest jeszcze inny sposób?

Jest jeszcze inny sposób, wynajmij kogoś do pozycjonowania. Rozumiem że jesteś początkujący ale dostałeś już sporo informacji na forum. Nie oczekuj że ktoś da Ci złoty środek. Pozycjonowanie wymaga doświadczenia, czasu i jeszcze wielu innych rzeczy. Jak zaczynasz to dodawaj stronę do katalogów i precli, tu masz spis :katalogiseo.info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności