Skocz do zawartości

Przywitanie

proveve

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

Na początku pragnę zaznaczyć iż w tematyce pozycjonowania mój zakres wiedzy jest niewielki, obecnie jestem w trakcie wykonywania własnej strony ze sklepem, i chciałbym trochę więcej się na ten temat dowiedzieć...

Przeczytałem już kilka bardzo ciekawych postów, jednak do tej pory nie znalazłem jednoznacznej informacji jak dużą wartość mają linki zamieszczane na różnego rodzaju forach i blogach?, czy dla wyszukiwarek stanowią one w ogóle jakąś wartość?, i czy ta wartość stopniowana jest według odwiedzin, czy jakiś innych czynników?

Witaj na forum!

Praktycznie każdy link ma "jakąś" wartość. Ciężko jednoznacznie określić jak ona jest wyznaczana, ale na pewno najlepiej jest gdy link prowadzi z serwisu o podobnej tematyce, ważny jest też anchor tekst linku.

No, to tyle na początek, mam nadzieję, że nie pomieszałem nic B)

Materiały ortodontyczne, stomatologiczne - m.in. Ligatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności