Skocz do zawartości

Przeniesienie domeny / zmiana DNS

kilas88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Musiałem przenieść stronę z jednego serwera na inny. A więc wszystkie pliki zostały ładnie przerzucone, zalogowałem się w ovh.pl i zmieniłem wpis w DNS na nowy hosting.

Niby wszystko powinno działać, robiłem już to dziesiątki razy. Jednak coś nie trybi i nie bardzo rozumiem o co chodzi. Sprawdzając WHOIS domeny serwer jest ustawiony na ten nowy hosting. Na nowym hostingu jest ustawiona domena, wszystko ładnie skonfigurowane.. niby powinno działać (zwłaszcza, że na tym samym servie jest także inna strona, która działa).

Co robić w takiej sytuacji?

Welcome to our company

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing andtypesetting industry.

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining

essentially unchanged.

It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

To jest ten błąd?

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności