Skocz do zawartości

Przebudowa strony, a pozycja

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam stronę (patrz sygnatura), na której trenuję swoje umiejętności pozycjonowania. Na 6 fraz jakie sobie wyznaczyłem efekty są zadowalające, pomyślałem więc żeby "zaatakować" kolejne frazy. Wymaga to jednak przebudowy serwisu - dodania kilku "działów" (to na niebieskim tle, np. "systemy płatności"), poprzenoszenia podstron do nowych "działów", dodanie kilkunastu nowych podstron. Zmianie ulegnie tez strona główna - trzeba będzie zawrzeć nowe słowa kluczowa w tekście, wydłużyć go, zmienić title, h1 i description.

Jak opisane zmiany mogą wpłynąć na dotychczasowe pozycje strony? Można to w jakiś sposób określić? I jeszcze jedna sprawa: w SeoKatalogach w opisach umieszczałem link do podstron - www.platnosci24.com/nazwa działu/podstrona. Po zmianach, linki te będą prowadziły donikąd - podstrona będzie, ale np. w innym dziale. Jak Google na to zareaguje?

Z góry dziękuje za pomoc

pozdrawiam

1. Jeśli ze strony nie znikną frazy, na które pozycjonowałeś do teraz i dalej będziesz pozycjonował stronę na te frazy to wszytko powinno być OK.

2. Jeśli link będzie prowadził donikąd to można zrobić przekierowanie do podstrony o podobnej tematyce ale przecież można też tą starą podstronę zostawić o zrobić nową, dodatkową.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

musisz sobie popatrzec w statystykach i monitoringu jak cie sie rozkladaja frazy na podstrony

i uzupelniac linkowanie

gdy przenosisz adres podstrony przekierowanie przeniesie po pewnym czasie rowniez pozycje

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności