Skocz do zawartości

5 minutowy filmik nayoutube wart 30 baniek

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dowcip ale bardziej ciekawostka...

https://mediamikser.pl/article/65781/filmik...0-mln-dol-wideo

Urugwajczyk stworzył filmik wyglądający jak profesionalna produkcja za 300 dolców.

W Hoolywood na takie efekty musieli by wydać kilkamilionów.

Nie jest to dowcip ale musiałem to to wrzucić bo jestem pod niesamowitym wrażeniem jak bardzo można ciąć koszty...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kolo dostał kontakt :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

tak sobi myślałm on dał 300 dolców zaok 4minutwy film. Przeciętny film pełnometrażowy trwa 90minut. Czyli 90minut /4min =22,5 x 300 dolców = 6750 dolarów za pełnometrażowy film który w holywood(typu transformers,hancock itp) jest robiony za 60 milionów.

To sie nazywa dopiero cięcie kosztów..

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Jak za te pieniądze, to film robi duże wrażenie.

Nawet sobie pogooglałem i przeliczyłem, że jedno peso urugwajskie = 0,05 dolara. Przeciętny Urugwajczyk zarabia ok. 550 - 600 PLN, czyli daje to sumę ok 209$ na osobę. Zatem jak za półtora wypłaty Urugwajczyka efekt jest doskonały.

Wojna światów + dzień niepodległości w wersji mini. Ten punkt widzenia dziecka całkiem ciekawie... Może to zrobią w takim stylu jak Projekt: Monster / Cloverfield :)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zaintrygowało mnie jedno w tym filmiku. Koleś jadący citroenem c3 gdy zobaczył co się dzieje wychodzi zsamochodu i ucieka pieszo zamiast wsiąść do samochodu i nim zawrócic i uciekać. Pieszo to raczej nie ma szans na ucieczke...

Taka mała ot sugestia..:;)

Tylko że w normalnych filmach akcji nie ma więcej 'akcji' niż w tym filmiku B) Powklejać w to jeszcze trochę lania wody na wstęp i zakończenie i jest normalny film :) Co do tej ceny to się nie da ... sami statyści wezmą więcej.

Dokładnie nudny wstep jakis wątek miłosny dodac jeszcze z 20 minut efektów i akcji jakieś zakonczenie i film gotowy..

Film bardzo dobry. Koleś od razu dostał robotę i jest bogaty. Mamy przykład że w dzisiejszych czasach każdy może się wypromować i to bardzo szybko. Talenty już się nie marnują jak kiedyś.

Dzięki za linka!

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

Tylko nie jest tak że człowiek urywa sie z księżyca robi jeden filmik i już dostaje kontrakt :)

W sumie od 10 lat siedzi w tej branży , dzieki internetowi wypłynął jednak na szerokie wody z racji swojego potencjału

Zaintrygowało mnie jedno w tym filmiku. Koleś jadący citroenem c3 gdy zobaczył co się dzieje wychodzi zsamochodu i ucieka pieszo zamiast wsiąść do samochodu i nim zawrócic i uciekać. Pieszo to raczej nie ma szans na ucieczke...

Taka mała ot sugestia..:;)

hehe podobnie zareagowalem

a co do kosztow, nie wiem jak jest teraz ale jak bylem na amigowej scenie to bylo mnostwo doskonalych produkcji, gdzie na prawde poziom byl mega wysoki, a wszystko robione praktycznie bez kosztow (mnostwooooooo czasu, checi i zapalu). nawet zadrzylo sie nam wygrac pare razy :)

mozecie poszukac sobie np grafiki 3d czy demka, do tej pory niektore powalaja.

a film nie jest zly B)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Taka mała ot sugestia..::P

hehe podobnie zareagowalem

Bo to dlatego, iż w pełnometrażowych produkcjach rodem z hollywoodu też tak jest ;) Po prostu się dostosował do panującego klimatu i tyle.

Do tego tematu zajrzałem z ciekawości po intrygującym tytule, ale sam film już trochę jest w Internecie i można powiedzieć o nim tylko jedno - jeden z lepszych.

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności