Skocz do zawartości

www.Art-Medicina.pl

andrzej654

Rekomendowane odpowiedzi

Klinika Chirurgii Plastycznej i Medycyny Estetycznej Art Medicina oferuje bezpieczne zabiegi i operacje plastyczne nosa, twarzy, biustu, uszu, brzucha, ud i wiele innych.

Znajdujemy się w Szpitalu im. L. Rydygiera.

Wykonujemy wszystkie możliwe zabiegi z zakresu chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej.

Zapraszamy wszystkich do odwiedzenia naszej strony i do zapoznania się ze szczegółowymi opisami zabiegów chirurgii plastycznej twarzy, piersi i ciała.

Wszelkie pytania prosimy kierować na adresy mail lub dzwonić na numery telefonów podane na stronie.

Art-Medicina.pl to jedyna klinika chirurgii plastycznej w Krakowie mająca swą siedzibę w szpitalu.

Fakt ten zapewnia o bardzo wysokich normach bezpieczeństwa.

Na stronie podany jest szczegółowy cennik.

Zapraszamy!

------------------

proszę o wasze oceny i sugestie

bardzo ładnie ale 1 ale

Nie wiem kto wymyślił że każda strona we flashu musi mieć odtwarzaną muzyke w tle. Nienawidze takich stron. Automatycznie zamykam i nigdy nie wracam. Słucham sobie ulubionej muzyki a tu bach coś zaczyna grać przy kilkunastu zakładkach. To prawie tak beznadziejne jak gadające reklamy w środku nocy ;)

klikam w link a tu trach głośna muzyka leci, prawie podskoczyłem z krzesła, co gorsza muzyki nie da się wyłączyć.

Zamknąłem stronę zanim się załadował do końca flash.... ;)

Zapraszam na Crossweb.pl - wszystie ciekawe barcampy i konferencje w jedym miejscu.

jeszcze raz usiadlem nad ta strona i nie podoba mi sie przez ten flash, ale jak tak pomyslec to przeciez te damulki co z takich uslug korzystaja to i maja kaski troche wiec szybkie lacza i kompy. poza tym mysle, ze przez te flashowe bajery nawet moze sie podobac docelowej grupie klientek.

notintine

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności