Skocz do zawartości

[foto] Jaki statyw do aparatu kompaktowego?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że nie mogłem znaleźć w miarę rozbudowanego forum o fotografii to napiszę tutaj. ;)

Od paru miesięcy jestem w posiadaniu aparatu kompaktowego Sony W290. Ostatnio poczułem potrzebę posiadania jakiegoś statywu, jednakże jestem całkowicie zielony w tym temacie. Szukam czegoś w cenie ~100-150zł. Trochę rozglądałem się po sklepach internetowych, ale jakoś nie potrafię znaleźć czegoś konkretnego. Ważne by statyw miał 1,5m wysokości po rozłożeniu i obracanie na boki, ewentualnie też do góry i obrót 360 stopni. :P

Możecie coś polecić?

Ahh... przepraszam. Fajny ten df-60, opinie ma jego temat widzę głównie pozytywne.

Zadam trochę głupie pytanie - czy ten df-60 ma obrót 360 stopni i opcję zatrzymania pozycji w poziomie w określonym momencie? (chcę robić panoramy)

jak chcesz więcej fotek tego statywu

Bardzo chętnie. Szczególnie tej góry.

Tak nawiasem to nie będzie żadnego problemu z moim aparatem? Zdaje mi się, że gwinty są jednakowe u większości aparatów, ale wolę się upewnić. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności