Skocz do zawartości

Współpraca

Oki

Współpraca  

89 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdybyś na tym forum otrzymał propozycje współtworzenia nowego, dobrz zapowiadającego się portalu?

• Przyją bym ją
      25
    • Nie przyją bym jej
      35
  2. 2. Jeżeli byś jej nie przyją to dlatego, że?

• Nie ma czasu
      27
    • Wolę działać samemu, nie lubię współpracy
      20
    • Inne
      23
  3. 3. Jak oceniasz swoje umiejętności

• Kojaże html ale słabo, strony robię w programach przeznaczonych do tego celu
      6
    • Przyzwoita znajomość html i css, mógł bym napisać strone w samym kodzie.
      5
    • dobra znajomość html i css, potrafie coś w skryptach ale nie za dużo
      21
    • html, css, skrypty php i java na dobrym poziomie
      9
    • Potrafię bardzo dużo, piszę od palca i nie mam z tym problemów.
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze raz podkreśle, to jest ankieta i proszę o jak najwięcej żetelnych odpowiedzi.

A co do realizacji projektu, to widzę to tak, że sam zrobie tyle ile potrafię, uruchomie serwis i wypchne go trochę w góre. Wtedy będzie można jasno określić czy komuś się on podaba, czy nie. A jak utkne w martwym punkcie to wtedy będe szukał kogoś do współpracy.

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niespodziewanie, ta ankieta, a właściwie posty ujawniły naszą narodową cechę. Osiągnięcie sukcesu polega na umiejętności dostrzegania i wykorzystywania okazji. Jak wy ludzie (co niektórzy) chcecie osiągnąć sukces negując i szukając dziury w czymś, czego nawet jeszcze nie znacie.

@Oki - Jak możesz stwierdzać ,że obywatele Polski mają specyficzną cechę charakteru - negują coś, czego jeszcze nie znają. Jeżeli czułbyś się mocny, to byś działał. Zadawanie pytań świadczy o tym ,iż nie jesteś czegoś pewien - w tym przypadku swoich umiejętności jak i szans na sukces. Dodatkowo struktura tej ankiety jest trochę niedorzeczna. Zauważ ,że sukces to nie jest jednorazowy wybryk. To styl życia. Nie opiera się tylko na umiejętności kodowania, programowania czy pozycjonowania. Bardzo wiele czynników wpływa na zwiększenie szans na odniesienie "sukcesu". Trzeba odkrywać i rozwijać własne predyspozycje, dokonywać samodoskonalenia każdego dnia.

Jeżeli jest Ci dane odniesienie sukcesu, pewnego dnia to zrozumiesz.

Pozdrawiam.

Jeśli byłbym chętny do współpracy to na pewno kogoś piszącego w ten sposób bym unikał z daleka. Bez urazy kolego, ale niechlujne/z błędami/na odpie***ol pisanie nie pomoże Ci w szukaniu partnerów.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

OMG - wez kup sobie slownik, bo juz nie moge "Przyją" - co to za słowo? Pisze sie "PRZYJĄŁ"

I sie nie wymiguj, ze masz dyskleksje = czyli jestes uposledzony. Jak jestes na tyle zdolny, zeby portal robic to na pewno nie jestes na tyle uposledzony, zeby nie znac zasady pisowni...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Ten temat jest sztandarowym chyba topikiem tego forum :D

Zarówno autor jak i wszyscy wypowiadający się w tym temacie(oczywiście ja również) prezentuję wysoką kulturę osobistą, niesamowity wdzięk i charakter. Pięknie, czysto i bardzo miło się zrobiło.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Wiesz pomysłem nie koniecznie musisz się chwalić, ale 2 razy pytałem co "współpracownicy" będą z tego mieć i jakoś omijasz temat. Chyba najlepszym podsumowaniem jest post #18 :)

Ja mogę do powyższego dodać:

* bo jeszcze nic nie masz

* bo sam nie wiesz jak się za to zabrać

* bo nie możesz nawet powiedzieć co wnosisz do projektu (obstawiam, że najbardziej by ci pasowało "nic", "pomysł" lub "domenę")

* nie potrafisz odpowiedzieć na najprostsze pytania, brak logiki (masz tu sporo postów a odpowiedzi na nie "W grupie siła, POLSKA!"). Z takimi zdolnościami komunikacyjnymi to nic nie zdziałasz (no może w polityce tam omijanie sedna i krzyki to plus)

* bo nie masz dość cierpliwości, żeby poświęcić 3 minuty na porządne zredagowanie ankiety. Piszesz "mam to w du**e" :D no to sorry, jeśli tak prosta czynność nastręcza problem to tak samo w du**e będziesz miał ten projekt jak i współpracowników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności