Skocz do zawartości

10 linków z SWL na raz dla nowego wpisu w katalogu

pavlus007

Rekomendowane odpowiedzi

przyszło mi coś do głowy

jak się ma linkowanie rotacyjne do różnicowania anchorów? Czemu wpis nie łapie filtra jeśli go linkujemy linkami rotacyjnymi?

to 2 różne pojęcia. Linki rotacyjne to znaczy ze linki zmieniają się co odwiedzenie/odświeżenie strony. Różnicowanie anchorów to różne linki.

Sens pozycjonowania jest taki, ze wlasnie trzeba miec duzo linkow z anchorem na interesujaca nas fraze, czyli taki sam anchor. Inaczej nic nie wypozycjonujecie.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Ale ja pozycjonuję się tylko na niszowe frazy (nie mam funduszy, czasu i wiedzy :) ) Czyli w końcu trzeba różnicować frazy czy nie? Bo chyba złapałem kilka filtrów przez to że nie różnicuję.

Na frazy do których się w ogóle nie przykładałem ale różnicowałem anchory miałem 1 miejsca, a na 5 głównych frazach (podobna konkurencja - tylko jakieś posty z forów i wpisy z katalogów - nie śmiejcie się) nie jestem w 1 dziesiątce. A linkowałem z kilkunastu katalogów, z 10 precli, z zaplecza na wordpress.com i wewnątrz strony, i dałem linki za 20 punktów statlink GOLD...

PS. Co się robi żeby wyjść z filtra? Linkuje dalej tak samo?

nie jestem w 1 dziesiątce. A linkowałem z kilkunastu katalogów, z 10 precli, z zaplecza na wordpress.com i wewnątrz strony, i dałem linki za 20 punktów statlink GOLD...

PS. Co się robi żeby wyjść z filtra? Linkuje dalej tak samo?

uuuu to pewnie masz max 50 linkow

jakbys mial 500 i z tego 500 prowadziloby na jeden anchor to wtedy mialbys przyczyne filtra

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

aha. a jak z tych 50 linków 15 ma identyczne anchory, a prawie wszystkie (~45) zawierają wyraz X, 1/4 (~16) wyraz Y, a powiedzmy 1/5 wyraz Z ?

Dodam, że na bardzo konkurencyjną frazę X (1mln wyników, za top10 chcieli ode mnie 800zł ale zrezygnowałem) jestem w top30

nie mam funduszy, czasu i wiedzy

Sorry, ale nie zajmuj się pozycjonowaniem.

Aby cokolwiek osiągnąć, potrzeba co najmniej jednego z wymienionych przez Ciebie.

Samo i za darmo i w między czasie się nie zrobi.

Takich cudów nie ma nawet w erze.

Pozdrawiam,

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności