Skocz do zawartości

Jak zablokować SWL

rzemien

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukam porady jak zablokować systemy wymiany linków chodzi mi tu o to aby konkurencja nie linkowała mojej strony żeby strona nie otrzymała filtra bądź bana ponieważ jak wiadomo przesadzenie z linkami powoduje takie właśnie skutki.

Czy można się od tego uchronić bądź wyciągnąć z tego jakiekolwiek konsekwencje dla dowcipnisiów.

Z poważaniem Paweł

z tego co się orientuję to tylko w gotlinku jest opcja zabezpieczająca przed niepożądanym linkowaniem naszej strony. czyli generalnie to walka z wiatrakami bo zawsze można użyć eweba albo seoneta :) a konsekwencje, hym, nie wiem

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Trudno jest zaszkodzić, chyba ze strona jest nowa, to chwilowo Ci zfiltruja. Ale jak masz mocna domenke to tylko konkrencja pomoze Cie podnieść do gury, zaszkodzic nie zaszkodzi.

Jak jeden SEOwiec jakis czas temu wypozycjonował strone sejmowa (czy posła) pod fraze "idiota" to miał sprawę w sądzie.

a miedzy nami szarakami to raczej trudniej cos zdziałać.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności