Skocz do zawartości

Jak/czym dodajecie do katalogów?

klimek2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No początki z reguły są ciężkie.

Wystarczy, że za pierwszym razem dostosujesz listę do własnych potrzeb, wyrzucisz recordy, które nie działają lub zmieniły wymogi dodawania wpisu i następne projekty, powinny zabierać zdecydowanie mniej czasu.Potem wystarczy już tylko uzupełniać listę w nowe katalogi oraz co parę dni zmieniać opisy. :)

Też używam i polecam "SEOBohater".

wazny tez jest support - nie mam odniesienia do innych produktow (kiedys uzywalem SK nie wiem jak to teraz wyglada)

ale w supporcie seobohatera pracuje prawdziwy bohater :)

ile mi razy program zaginal czy formatowalem laptopa (wiem trza kopie robic :pytajnik: )

chwila moment i wszystko bylo (nigdy innych uwag do programu nie mialem)

z czystym sumieniem polecam zarowno program, jak i support

- tak wiem troche zajechalo propaganda - ale autora znam tylko i wylacznie z korespondencji na PW z tego forum - wedlug mnie sam produkt sie broni

Jeśli możecie, napiszcie w czym SEOBohater jest lepszy od SeoLight'a, SemiAddera, SprytnegoK?

Zamierzam coś wybrać i mam lekki dylemat...

Porównując z semiadderem:

- dużo szybszy i bez porównania bardziej stabilny

- nie oparty wyłącznie o IE

- rozsądne rozwiązania - np. konfigurowalne przypisywanie nazw pól, mieszanie linii, synonimy, sprawdzanie poprawności tekstów

- oddzielna baza z PR, dzięki czemu można dokonać łatwego update + mini aplikacja do tego

To tak na szybko.

I oczywiście - tak jak pisał Lukas - support na najwyższym poziomie.

Semiaddera to chętnie bym oddał za free, by ktoś potrzebujący tego używał, o ile licencja to umożliwia (sprzedać na pewno nie można). Dawno do owej licencji nie zaglądałem i nigdy więcej nie zajrzę to i nie pamiętam dokładnie :)

decerios

Nie zapomnijcie o programie KataLoger półautomat + niska cena.

Faktycznie cena jest najniższa ze wszystkich półautomatów. 25zł.

Seo Bohater

79,00 zł za pakiet Seo Bohater + PRtester.

Różnica jest. Teraz pytanie czy ktoś używał jednego oraz drugie programu i może poświadczyć, który program jest lepszy?

Niby wyższa cenna czyli Seo Bohater powinien być zdecydowanie lepszy ale wiadomo, że nie można patrzeć tylko na cenę :)

Zastanawiam się na kupnem jakieś narzędzia wspomagającego katalogowanie ale jak większość osób nie wiem, który wybrać :) Kusi mnie ta cena 25zł ale nie wiem czy zaryzykować. Dlatego jakieś macie może jakieś sugestię ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Ja nie wiem w czym widzicie tą wielką przewagę seobohatera. Mam bohatera i się nie zachwycam, gdyż zabija mnie interfejs i pare innych bugów. Postanowiłem przetestowa seolight'a i jest wporządku.

Ogólnie rzecz biorąc, wszystko do katalogowania co nie z ręki interso jest okej.

Przyznam szczerze, że na dniach sam planuje kupić jakiś półautomat. Dylemat mam spory bo z wyczytanych informacji na rynku wydają się najlepsze seolight i seobohater. Jak myślicie co kupić? Bo wynika z wielu postów, że oba są godne polecenia.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności