Skocz do zawartości

Nowy precel

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do nowego precla. Artykuły są dodawane bez moderacji, jednak codziennie będę sprawdzał nowe wpisy i wyrzucał śmietnik. Minimum 1200 znaków, max 3 linki. Precel jest nowy i będzie systematycznie linkowany.

https://arty.divxpl.net

Edit:

Precel już ładnie zaindeksowany i linkowany. Chyba wymagania co do treści nie są zbyt duże że nie ma chętnych do pisania?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Widzę, że chyba nie wszyscy zrozumieli co oznacza termin PRECEL MODEROWANY. W takim razie wyjaśnię jak ja to rozumiem - ŻADNYCH tekstów z mieszarek i żadnych duplicate - wszystkie wpisy unikalne, odpowiedni dobrane kategorie i wypełnione wszystkie pola (łącznie z polami wtyczki ALL IN SEO, które znajdują się na dole). Jak widzicie precel jest bardzo dobrze linkowany i indeksacja wpisu trwa parę godzin. Jak do tej pory na 48 dodanych artykułów - zaakceptowałem tylko 12. Jeżeli chcesz zrobić tam śmietnik lub lecieć z mieszarek to oszczędź czas swój i mój.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Widzę, że dalej nie wszyscy pojmują co to są unikalne artykuły. Czasami przepuszczę jakiś bardzo dobrze wymieszany ale to to już jest przegięcie:

ZOBACZ

Przypominam, że sprawdzam tylko wpisy oczekujące, czyli takie, które przeszły przez wypiekacza, reszta leży jako szkice i nawet nie zamierzam ich przeglądać.

• 4 tygodnie później...
Obyś wytrwał w moderacji i... linkowaniu precelka. Powodzenia.

Jak narazie trwam i przez ostatni tydzień na około 200 artykułów zaakceptowałem chyba 3. Ale zastanawia mnie jeszcze inna sprawa - czy to coś komuś daje jak doda do 200 precli ten sam tekst? Chyba zrobię sobie testa i sam zaspamuje wszystkie precle jakie znam w jednym dniu.

Obyś wytrwał w moderacji i... linkowaniu precelka. Powodzenia.

Jak narazie trwam i przez ostatni tydzień na około 200 artykułów zaakceptowałem chyba 3. Ale zastanawia mnie jeszcze inna sprawa - czy to coś komuś daje jak doda do 200 precli ten sam tekst? Chyba zrobię sobie testa i sam zaspamuje wszystkie precle jakie znam w jednym dniu.

Nic nie daje, ale poprawia co niektórym samopoczucie zamiast pozycji ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności