Skocz do zawartości

Monitoring pozycji

raker

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

napisałem sobie aplikację do sprawdzania pozycji fraz w google. Wszystko działa dobrze jednak chciałbym to puścić przez jakieś proxy, żeby G. mi nie zablokował adresu IP przy zbyt częstym sprawdzaniu. Czy znacie może jakieś adresy proxy przez które można by przepuścić zapytania? Najlepiej by było chyba jakby to były proxy w polsce? (chodzi mi tutaj o jakąś geolokalizacje). Czy to nie ma znaczenia?

<?php echo "sygnatura"; ?>

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wyniki są raczej związane z DC z jakiego pochodzą, a nie geolokalizacji IP klienta wysyłającego żądanie, ale najlepiej sprawdzić to empirycznie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności