Skocz do zawartości

Podziękuj prezydentowi Gruzji

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie o tym samym pisałem w poscie 'sp******j dziadu'. Jest tam nawet link, po którym nie trudno trafić. Oczywiście uwypukliłem trochę 'szczególny' wątek rozwijającej się akcji, myśląc, że każdy kto wejdzie i tak dostrzeże ten właściwy, ale chyba się przeliczyłem.

Akcja faktycznie fajna, dopisałem się wczoraj innym też polecam.

Ja to widzę trochę na odwrót.

Nie my dziękujemy prezydentowi Gruzji, ale to on w ten sposób dziękował Kaczyńskiemu, za rzeczywistą zasługę dla Gruzji.

Kaczyński ryzykował dużo, pokazał że ma jaja, a w kraju spotkały go po tym buraczane komentarze i prześmiewki ze strony rządu...

Dziękować za podziękowania za rzeczywistą zasługę to jakoś dziwnie. Saakaszwili skutecznie zrobił co do niego należało i tyle.

Za naszym pośrednictwem możecie podziękować prezydentowi Gruzji za jego determinację i piękny gest - wpisujcie komentarze-podziękowania pod artykułem.

Komentarz to ja mogę sobie na onecie, wp i innych napisać...

tu jest chyba lepszy sposób, choć nie wiem, czy zawalenie mu skrzynki jest dobrym pomysłem... :)

https://www.wykop.pl/ramka/349713/podziekuj...dentowi-gruzji/

Spółki | Prawo | Sąd

Chodzi o to że facet leciał z U.A i mimo zatrzymania i blokady jego samolotu dotarł prawie na miotle, a mógł pujśc zagrać w golfa jak inni

pójść ;_)

Faktycznie robi wrażenie taki gest, gest prawdziwego przyjaciela a nie kurtuazyjnej polityki.

Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności