Skocz do zawartości

Gogle robi update?

CAN

Rekomendowane odpowiedzi

Smierć Pr zapowiadano dawno i jego wpływ na wyniki .

Tylko co dalej czytałem o pomysle linków wartościowych tylko od konkurencji

Ale Jaja by były gbyby się to sprawdziło

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To byloby ciekawe. Na swiecie temat jest do przeskoczenia ale w Polsce jakos watpie aby konkurencja linkowala konkurencje. Zapewne wywola to sytuacje w ktorej firmy beda zakladaly po kilka witryn dla siebie i zajemnie linkowaly.

To byloby ciekawe. Na swiecie temat jest do przeskoczenia ale w Polsce jakos watpie aby konkurencja linkowala konkurencje. Zapewne wywola to sytuacje w ktorej firmy beda zakladaly po kilka witryn dla siebie i zajemnie linkowaly.

Tyle że to musiał by być na róznych serwerach a to też koszt

Niestety na spain seo i na kilku innych od dawna słychac takie pogłoski

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Jakos tego nie widze w naszych realiach. Wyobraz sobie, ze Dialog linkuje tpse i odwrotnie ;)

Daleto pachnie mi to niezła masacrą ale rozumiem idę Google enginnierów

Rezygnacja Z Pr i takie jaja niezła mieszanka

Ma to też pewien związek z zyskami dla google polecam artukuł z Wprost o Google z dnia 29 sierpnia 2004 roku

google kontra microsoft

pozdrawiam

Co do linkowania u konkurencji...

Niewszyscy wiedzą, że coś takiego jak pozycjonowanie istnieje.

Dajmy na to:

Taki nieświadomy konkurent linkuje moją stronę, a ja jego.

Tyle tylko, że ja stronę z linkami zabraniam odwiedzać robotowi.

Póki istnieje jeszcze coś takiego jak PR, to w świetle tego czynnika jestem na "in plus" ;)

A konkurencja się cieszy, bo w bloku "buttony" ma bardziej kolorowo ;)

Live Free or Die

Ale bynajmniej zarobią ci co rejestują domeny :mrgreen: wiesz co to będzie ... wykupywanie .com za 35 zł :) i wymiana miejscem na serwerze u znajomych :)

Jak teraz kupowanie linków i 150 innych metod :)

Jak teraz kupowanie linków i 150 innych metod

Dokładnie. Tylko, że można by pomyśleć też o takim wyjściu np.

Ty masz strone o zapałkach

Michał ma strone o rowerach

ja mam strone o piwie :mrgreen:

i teraz zrobić taki motyw:

wy robicie np. 10 stron o swojej tematyce i ja umieszczam je u mnie na serwerze a ja robie 10 stron o mojej tematyce i umieszczam je na Waszych serwerach i one linkują do strony na której mi zależy.

Wydaje mi się to proste i logiczne 8) tylko trzeba by było z odpowiednimi ludzmi nawiązać kontakt. Chyba, że mam jakieś błędne podejście do tego to mi tu napiszcie :)

Jak dla mnie to gadacie o FFA, pomysl o linkach konkurencja - konkurencja raczej sie nie sprawdzi moim zdaniem.

W naszym kraju na 100% sie nie sprawdzi tyle, ze nas nikt nie bedzie bral pod uwage :). Wiec nie jest to takie pewne ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności