Beerbant Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 no ja troszeczkę inaczej zrobiłem, nie zjechałem artykułu tylko napisałem do jego autorki wyjaśniając po kolei wszystkie merytoryczne błędy zawarte w wypowiedziach "specjalistki" od pozycjonowania. oto szczególy korespondencji- Cytat Panie Krzysztofie,Już w tytule syganlizowaliśmy, że jest to tekst dla poczatkujących tj: nie wyjaśni wszytkiego i będzie tylko pewnym wprowadzeniem w temat. Byłabym wdzięczna, gdyby punkt po punkcie wypisał Pan "bzdury" - postaram się te watpliwości przesłać do Pani Eweliny, która odpowiadała na moje pytania według swojej najlepszej wiedzy. Myślę, że lista konkretnych zarzutów zdopinguje ją do odpowiedzi. W większości komentarzy pod tekstem nie ma żadnych merytorycznych zarzutów, choć jestem przekonana, że takie też można by postawić analizując odpowiedzi Pani Eweliny. Zachęcam więc do zadania konkretnych, trudnych pytań Pani Ewelinie Chlebińskiej - albo się wybroni, albo zapędzi ja Pan w kozi róg. Ale moim zdaniem nie jest poważne pisanie o tekście że jest bzdurny, bez podania konkretnych zarzutów. Proszę zadać pytania na przykład na forum: -https://forum.idg.pl/index.php?setskin=1&skinid=6&showforum=178 lub przesłać je do mnie. Pozdrawiam, Magda Górak PS. Chętnie przygotuje drugi tekst, który nie będzie tylko wprowadzeniem w tematykę pozycjonowania. po tym mailu napisałem i opisałem wszystkie błędy merytoryczne i dostałem to Cytat Witam,\bardzo dziękuję za te uwagi. Za moment - gdy tylko skończe się zajmować większym tekstem - przyjrze się im z uwagą.Pozdrawiam, Magda Górak a to brzmi zachęcająco Cytat PS. Chętnie przygotuje drugi tekst, który nie będzie tylko wprowadzeniem w tematykę pozycjonowania. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Zwłaszcza, że jest prawie gotowy - sam go napisałeś. Zażądaj 50% honorarium. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proks Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Bardzo fajnie, że piętnuje się głupotę, niefrasobliwość, jak zwał tak zwał. Artykuł może rzeczywiście wywołać uśmiech lub wściekłość, ale czy: Cytat oto szczególy korespondencji- Cytat po tym mailu napisałem i opisałem wszystkie błędy merytoryczne i dostałem to (tu do Beerbant-a) nie boisz się trochę ujawniać prywatnej korespondencji na publicznym forum, bo ja to bym chyba miał lekkie obawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 żadnych danych chronionych ustawą nie udostępniłem także nie ma obawy Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proks Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 sokro tak to spoko pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 no własnie Beerbant napisałeś jej pewnie prawie cały artykuł a przynajmniej dostarczyłeś wszystkie potrzebne wiadomości... jakos nie sądże żeby sama coś poszukała i sie popytała w branzy Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 jimmi napisał(a): no własnie Beerbant napisałeś jej pewnie prawie cały artykuł a przynajmniej dostarczyłeś wszystkie potrzebne wiadomości... jakos nie sądże żeby sama coś poszukała i sie popytała w branzy 86006[/snapback] oj tak zaraz artykuł po prostu "zjechałem" merytorycznie kilka bzdur zawartych w wypowiedziach Pani "specjalistki" a przy okazji zaprosiłem autorkę na forum Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 ciekawe czy się zarejestruje a jak tak to bedzie mozna z nią z sensem pogadać Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 jimmi napisał(a): ciekawe czy się zarejestruje a jak tak to bedzie mozna z nią z sensem pogadać Jak zada głupie pytanie to ją odeślę do szukajki forum.. i napisze BYŁO JUZ ! he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Erbit uważaj bo możesz dostać zapytanie jak się jej używa na PW Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Może o to jemu chodzi ? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Ale Wy jestescie dla tej kobiety nie mili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Gdyby napisała jakieś bzdury od AdSense i AdWords to też byś był nie miły Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 mrtn napisał(a): W przypadku profesjonalnego pozycjonowanie (nie zabawy), gdzie często w grę wchodzą setki fraz dla jednego serwsiu zabawa samymi linkami praktycznie nic by nie dała 85419[/snapback] sorry za odgrzebywanie tematu, ale nie jestem stałym bywalcem Zgadzam się z mrtn. Jest duża różnica między windowaniem strony dla jakiejś jednej frazy a maksymalizacją ilości targetowanego (po polsku: ukierunkowanego ruchu przy użyciu setek słów/fraz. pomijam dobór tej jednej frazy... często fatalny a co do artykułu, to tak jak w moich komentarzach do niego: za dużo powoływania się na iProspect, za mało (zero) własnych przemyśleń. Pozycjonowanie stron Kampanie AdWords Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Jeden update do mojej wypowiedzi, żeby cytat nie został opacznie zrozumiany: przy pozycjonowaniu na setki fraz też się używa linków .. więc hasło linki linki linki pozostaje aktualne. Ale nie da się tego zrobić samymi linkami, ani gotowym systemem ani wymianą linków :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.