Skocz do zawartości

Az.pl czy warto

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zapewno większość z Was próbowała połączyć się z liveChatem, lecz nawet wtedy gdy był niby operator online, kończyło się komunikatem żeby napisać email (a odpowiedź przychodziła w ciągu nawet 7 dni). Ostatnio z ciekawości często robie testy, wchodząć na livechat i zadając jakieś proste pytanie, i widze że aktualnie nie jest trudno o złapanie operatora w liveChat - może wkońcu robią coś w kierunku poprawy pomocy technicznej ?

W az.pl trzymam sporo domen, jednak nigdy nie zdecydowałem się na hosting w ich progach - przechodziło mi to przez myśl, jednak fakt tak 'cudnej' pomocy technicznej potrafil skutecznie mnie odstraszyc. Czytam tak sobie wypowiedzi powyzej, i az trudno mi uwiezyc ze (nie da sie ukryc) tak wiekowa i znana firma nie robi praktycznie NIC aby wygrzebać się z tych problemów...

Tak jak napisał @MiKeyCo, jako rejestratora domen polecam.

Pozdrawiam.

"Policja więcej wymyśla, niż odkrywa." Napoleon Bonaparte lol.gif

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pod względem supportu nikt mnie lepiej jeszcze nie obsługiwał niż i365.pl - czasami nawet w ciągu 2-3 minut jest odpowiedź nawet w środku nocy. az.pl jakos mnie nigdy niczym nie zachęcił.

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

pod względem supportu nikt mnie lepiej jeszcze nie obsługiwał niż i365.pl

Jeszcze za czasów poprzedniego administratora, avx.pl prezentował niesamowity poziom supportu, nieraz wysyłało się zgłoszenie w panelu, po chwili F5 i czytało się odpowiedź (nie przesadzam :) ). Może az.pl sie wkońcu obudzi - kto wie...

"Policja więcej wymyśla, niż odkrywa." Napoleon Bonaparte lol.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności