Skocz do zawartości

Kupon Adwords

dk14yo

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem na maila kod promocyjny Adwords na 200zł. Problem w tym, że

1) nie ma tam moich prawdziwych danych osobowych

2) nie mam 18 lat

3) właściwie to nie chcę z tego kuponu korzystać.

I tu pytanie: czy ten kod promocyjny jest dostępny tylko dla mojego konta, czy mogę np. oddać komuś z Was ten kod?

Napiszę teksty wszelakie w oraz proste artykuły po angielsku i niemiecku. FV przez useme lub UoD. Kontakt: tanieseo[at]gmail.com

On jest raczej dostępny dla nowych kont, trzeba założyć konto, żeby z niego skorzystać.

Mam konto. Powiedzmy, że nowe. Czyli generalnie nie mogę przekazać tego kodu nikomu innemu, tak?

edit: mam konto, ale bez żadnej opłaty aktywacyjnej, a podobno jest wymagana do używania kuponu. m. in dlatego nie chcę z niego korzystać

Napiszę teksty wszelakie w oraz proste artykuły po angielsku i niemiecku. FV przez useme lub UoD. Kontakt: tanieseo[at]gmail.com

Oddać możesz komuś ale ten ktoś będzie musiał założyć nowe konto i wpłacić tą opłatę 40zł lub 5euro:)

OK. No to gdyby ktoś miał ochotę, to niech napisze na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności