Skocz do zawartości

Dlaczego PR spadł ?

horcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanko.

Podczas ostatniej aktualizacji PR strony(na początku kwietnia), jego wartość wzrosła z wartości 3 do 4. Natomiast wczoraj i teraz jak sprawdzam wyświetla mi wartość 2. Czym to może być spowodowane, nigdy nie zdarzyło mi się takie coś.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Jeśli chodzi o linki prowadzące do strony są one bardzo stabilne i pochodzą z mocnych stron o tej samej tematyce. Strona od 2 lat nie miała PR mniejszego niż 3. Może to być spowodowane tym, że na stronie umieściłem SWLa ? aby nabić trochę punktów - został on umieszczony przed kwietniową aktualizacją.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Strona jest typowo sportowa i prowadzą do niej linki (przeważnie wymiana buttonów) między innymi z: wiaralecha.pl, szalikowcy.com, dumastolicy.pl, vfl-bochum.pl i paru innych też mocnych domen więc linki są naprawdę dobre. Przyczyną może być tylko umieszczenie SWLa na głównej stronie - innej możliwości nie widzę. Tylko teraz jakbym zrezygnował i wywalił SWL ze strony to muszę czekać pewnie do następnej aktualizacji PR - rozumiem, że nie dostanę od Google specjalnego bonusu i PR nie wzrośnie do odpowiedniej wartości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności