Skocz do zawartości

Proszę o pomoc w sprawie strony WWW

OsValdoKam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!! Sorry za głupie pytanie ale prosze o mądrą odpowiedź! Siedziałem nad tym długo i kurde nie wiem co zrobić aby ta stronasię nie rozjeżdżała w Operze i Mozilli. W IE jest OK. ale w tych innych ją wywala!!! Naprawdę proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Owszem zajmuję się projektowaniem stron www ale tego naprawde nie wiem dlaczego tak jest. Da się to jakoś prosto rozwiązać??

Pozdrawiam MeTeOR :)

Dzięki!!! ale powiedzcie co może być grane bo strona się rozjeżdża!!! Pozdrawiam

84469[/snapback]

Wiesz... CSS masz niewiele, domniemam raczej że to jakis niezamkniety tag html (lub brak) ale masz tam tak duzo tych tagow (TABLE,DIV) ze trudno to analizowac. Na przyszlosc pisz tak by to wyglądało tak:

<table>
  <TR>
     <TD>
     </TD>
  </TR>
  <TR>
     <TD>
     </TD>
  </TR>
</table

wtedy jest łatwiej szukać (chodzi o odleglosc od lewej krawedzi poszczegolnych tagow).

p.s.

Jak masz w prawej kolumnie tekst "Dbamy o potrzeby naszych klientów. Zapewniamy Hosting na miarę każdej firmy " to wtedy sie nie rozjeżdża, może więc to przy tym drugim tekście , który tam widziałem !? Teraz poprostu jest OK i nie ma co poprawiać.

Napisłem Tobie powyżej, że teraz jest OK - nic nie widać by było coś źle, dlatego pewno nikt nie pisze.

Poczytaj to co napisałem (kiedy jest źle a kiedy dobrze) to może sam dojdziesz do wniosków.

[edyta]

Heh... źle jest na zakładce hosting - czyli TU www.kamil.intnet.pl/hosting.htm , na głównej jest dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności