Skocz do zawartości

Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem

marcus1

Komorowski vs Kaczyński  

268 użytkowników zagłosowało

1. 1. Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem:

• Bronisław Komorowski
      150
    • Jarosław Kaczyński
      52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ankieta mówi sama za siebie :)

No tak, ale ja czekam na jakies konkretne argumenty, bo nie uznaje argumentow "tak bo tak" a jesli ktos nie potrafi sensownie tego uzasadnic no to po co ten caly watek? W komentarzach w najczesciej padaja "argumenty" typu "kaczyzm, IV RP, mohery" a jak przychodzi juz do jakis konkretow to najczesciej jest "eeeeee yyyyyy no bo tak" i szybka zmiana tematu :P Z tego co widze to PO najczesciej mowi w czasie przyszlym - "pracujemy nad, bedzie, planowane jest, to jest zly czas na, pozniej" i tak juz 3 lata. A PiS wbrew temu co mowily media, w ciagu tych dwoch lat naprawde ciezkich koalicji i ciaglych przepychanek z LPR-em i Samoobrona naprawde sporo zrobil.

- Z tego co widze to PO najczesciej mowi w czasie przyszlym - "pracujemy nad, bedzie, planowane jest, to jest zly czas na, pozniej" i tak juz 3 lata.

- A PiS wbrew temu co mowily media, w ciagu tych dwoch lat naprawde ciezkich koalicji i ciaglych przepychanek z LPR-em i Samoobrona naprawde sporo zrobil.

Zobacz jaki to dziwny naród że taka super partia jak piszesz odpadła po dwóch latach swojego rządzenia a taka nic nie robiąca partia jak PO króluje w rankingach - fenomen jakiś?

Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych

468x60_5.jpg

dobrze ze chociaz Palikot ma zakaz pokazywania sie:p a z mediow watpie czy ktos sie odwazy go zaprosic;]

szkoda ze tego Pana jeszcze nie uciszyli chociaz na czas wyborów ;] tez byloby przyjemniej i na wyzszym poziomie

https://www.youtube.com/watch?v=aggDGlusAEY...feature=related

jeszcze jedno fajne;] przesluchania jak za starych dobrych lat;]

https://niezalezna.pl/article/show/id/33779/articlePage/1

i moze ostatnie juz bez artykulow i filmikow;]

ciekawym wydalo mi sie, ze w przypadku zony Szmajdzinskiego, ktora zechciala brac udzial w wyborach i wspomagac kandydata SLD, bylo sporo komenatrzy ze to zrozumiala decyzja etc

natomiast gdy corka Kaczynskiego zechciala wspierac Jarka, to komenatrze w stylu ze, chce zyskac na smierci, i ze ma we krwi styl dojscia do wladzy po trupach i inne ogolnie w tym stylu:P

corka Kaczynskiego zechciala wspierac Jarka, to komenatrze w stylu ze, chce zyskac na smierci, i ze ma we krwi styl dojscia do wladzy po trupach i inne ogolnie w tym stylu:P

pierwsze słysze, nie tylko ja ?

widze że wy PiSowcy baaardzo lubicie tworzyć spiskowe teorie ;)

Czekam aż Jarek Kaczyński powie ze to Putin kazał zestrzelić samolot bo za długo latał nad lotniskiem :D...

gdy corka Kaczynskiego zechciala wspierac Jarka, to komenatrze w stylu ze, chce zyskac na smierci, i ze ma we krwi styl dojscia do wladzy po trupach i inne ogolnie w tym stylu:P

Tez uważam że to dobry pomysł że córka zmarłęgo pezydenta Maria Kaczyńska podjeła dobrą decyzję decydując się na powołanie funadacji której celem będzie miejsce i kształ Polski a także państwowość (cokolwiek to znaczy) (źródło tvn24) w przyszłości ma powstać tez instytut Lecha Kaczyńskiego który ma się zając edukacją, jestem też za budową mauzolemum

Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych

468x60_5.jpg

Teraz bardzo prosilbym zwolennikow PO o wypisanie sukcesow PO i realizacji ich programu w ciagu juz prawie ich 3-letnich rzadow.
Pakinter i MMP...wątpię, że Wam podadzą co już robili bo raczej nie ma się czym chwalić

Przecież napisałem jakie są zasługi PiS, PO, SLD, PSL...

Widać jak wszyscy oceniają zasługi partii tylko z mediów, prawych, lewych, popularnych, nie popularnych, ale dalej mediów.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

corka Kaczynskiego zechciala wspierac Jarka, to komenatrze w stylu ze, chce zyskac na smierci, i ze ma we krwi styl dojscia do wladzy po trupach i inne ogolnie w tym stylu:P

pierwsze słysze, nie tylko ja ?

widze że wy PiSowcy baaardzo lubicie tworzyć spiskowe teorie :)

Czekam aż Jarek Kaczyński powie ze to Putin kazał zestrzelić samolot bo za długo latał nad lotniskiem :)...

widze ze juz rozgraniczasz my i wy

niech bedzie;]

z tego ci widze to wy czesto dajecie argumenty bez poparcia, bo pis jest zly i w ogole a jakie w ogole to juz nie wiem;]

a co do tego co pisalem to chociazby

pani Iwona Śledzińska-Katarasińska wypowiadala sie dosc krytycznie

ludzie z takim zyciorysem https://pl.wikipedia.org/wiki/Iwona_%C5%9Al...tarasi%C5%84ska

nie sa dla mnie autorytetem ale slyszalem kilka opinii zachwytu;]

co do samolotu ciekawe rzeczy wlasnie w wiadomsociach dzis widzialem;]

pokazywali miejsce katastrofy ludzie chodza i sobie przegrzebuja, sa portfele i pieniadze, rzeczywiscie miejsce dobrze zabezpieczone i wszystko zebrane:P

...

ludzie z takim zyciorysem ... nie sa dla mnie autorytetem ale slyszalem kilka opinii zachwytu;]

....

To żeby mieć autorytet w danej dzidzinie trzeba mieć odpowiedni życiorys ? :)

co do samolotu ciekawe rzeczy wlasnie w wiadomsociach dzis widzialem;]

pokazywali miejsce katastrofy ludzie chodza i sobie przegrzebuja, sa portfele i pieniadze, rzeczywiscie miejsce dobrze zabezpieczone i wszystko zebrane:P

Czy to co dziś widziałęś w TV to wina naszego rządu czy opozycji?

----------------------------------------------------

- autoryzowany specjalista SEM

To żeby mieć autorytet w danej dzidzinie trzeba mieć odpowiedni życiorys ? :)

Ocenianie człowieka po jego uczynkach, życiu - to chyba dość normalne.

Czy to co dziś widziałeś w TV to wina naszego rządu czy opozycji?

Zarówno jedni jak i drudzy mogli zareagować. Trudno szukać winnego w takiej sytuacji.

po 1 ostro

jak nie po zyciorysie i czynach to za przeproszeniem po czym oceniac czlowieka? po wygladzie i sumie w banku?

to w takim razie juz rozumiem czemu sondaze wygladaja tak a nie inaczej;]

prostota czasem mnie przeraza;]

PO reaguje szybciej jak SLD mimo ze polowa wczesniej byla w SLD:P

https://www.rp.pl/artykul/471582_Rzecznik_stracil_prace.html

Jak Kwasniewski sie bujal to nikomu nie przeszkadzalo:P bo nie wierze w zarzut ze to tylko tak przed wyborami zeby slupki nie spadly;] moralnosc obowiazuje caly czas;]

mozna pojechac do Smolenska moze znajdzie sie ciekawy kawalek zwlok

https://www.fakt.pl/Szczatki-ofiar-nadal-le...ly,71074,1.html

niestety fakt to kiepska jakosc;] ja co dotego slyszalem w Radio trojka ale nie chce mi sie szukac jakis nagran w necie;] z tym trudniej niz gazeta, moze na niezaleznej cos rzucza;]

co do postepowan Komorowski rano sie wypowiadal ze nie widzi zadnych zlych dzialan po stronie rosyjskiej;] nie przeszkadza mu ze sobie leza dowody etc;], normalne jaja;]

co do odpowiedzi czy opozycja czy rzad

to zglaszano chec przejecia sprawy przez strone Polska, natomiast PO jest przeciwna

https://www.rp.pl/artykul/471766_Premier__p...ierpliwosc.html

ciekawe ze Tusk twierdzi ze strona polska ma wszelkie mozliwosci do dzialania

to ja sie pytam co takiego zrobila ta strona polska;] jak po trzech tygodniach prokuratura tylko ladnie prosi o dostep do stenogramow

moim zdaniem to szczyt bezczelnosci

ide pogrzebac w ziemi moze znajde jakiegos palca na pamiatke

edit: literowki

jeszcze jeden fajny komentarz bo mnie rozbawil;]

bez prawa jazdy, konta, baby - to dziwak

na dodatek mlaskacz

poglady jak poglady, wazne ze chociaz poczucie humoru maja:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności