Skocz do zawartości

Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem

marcus1

Komorowski vs Kaczyński  

268 użytkowników zagłosowało

1. 1. Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem:

• Bronisław Komorowski
      150
    • Jarosław Kaczyński
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Patrzac obiektywnie nie mozna w chwili obecnej wykluczyc zadnej wersji wydarzen. 100% pewnosc, ze to nie byl zamach jest tak samo smieszna jak historie z UFO itd. Celem takiego zamachu niekoniecznie musial byc s.p L. Kaczynski. Mogl byc nim s.p. gen. Gagor lub inni przedstawiciele WP. Nalezy pamietac, ze nasze wojska sa obecnie w Gruzji co na pewno nie jest na reke Rosji. Oprocz tego dochodzi sprawa gazu lupkowego itd. itp. Mozna znalezc powodow na peczki, jedne sa bardziej realne inne mniej. Nie upieram sie jednak, ze byl to zamach - twierdze po prostu, ze nie mozna go wykluczac, szczegolnie posiadajac wiedze z roznego rodzaju mediow, a nie z pierwszej reki. Jesli chodzi zas o to co robi rzad, komisje, prokuratorzy to wcale sie nie dziwie, ze pojawia sie tak wiele spekulacji. Z drugiej jednak strony takie dochodzenia sa utajnione, wiec nie dociera do nas baardzo wiele rzeczy.

baner_mini.jpg

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Patrzac obiektywnie nie mozna w chwili obecnej wykluczyc zadnej wersji wydarzen. 100% pewnosc, ze to nie byl zamach jest tak samo smieszna jak historie z UFO itd.i

Chyba raczej odwrotnie. To ,że to był zamach jest tak prawdopodobne jak historie z UFO.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

dokladnie nie jestem w stanie powiedziec jednak mam kolege, ktory jest tam obecnie na misji...

Chyba zdradziłeś tajemnicę państwową ;) albo to nie jest misja wojskowa. :)

Aha i przy okazji, od jutra zaczynam grać w szachy będę mądrzejszy :)

Szachy uczą analitycznego myślenia, podobnie jak matematyka, więc nie wiem skąd ten sarkazm. Co do sprawy, na temat której dyskutujecie przez ostatnie kilka stron, Goszczu trochę racji ma.

Polska jest jeszcze średnio-znaczącym krajem i nie posiada odpowiednich środków, żeby przejąć kontrolę nad śledztwem.

To mógł być zamach, ale pytanie poco i czy Rosji opłacałoby się tak bardzo narażać?

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Polska jest jeszcze średnio-znaczącym krajem i nie posiada odpowiednich środków, żeby przejąć kontrolę nad śledztwem.

Jakie środki pozwoliłby przejąc kontrolę nad śledztwem?

""Nalezy pamietac, ze nasze wojska sa obecnie w Gruzji"" naprawdę? w jakiej ilości??

dokladnie nie jestem w stanie powiedziec jednak mam kolege, ktory jest tam obecnie na misji...

Poziom Polskiego wojska każdy wie,poco oni tam pojechali?Jako kto, doradcy?Doradzać w czym?Ruscy na Czeczenach się szkolą każdego, dnia ok 10 lat, awiacja robię każdego dnia ok 40 bojowych wylotów i tak dalej.. .Wszyscy wiemy co nasi robią w Afganistanie i robili w Iraku-nie uczestniczą w aktywnych działaniach bojowych.Wytłumacz mi co nasze wojsko robili w Gruzji?Pije wino z Gruzinami?(Wino maja jedno z najlepszych w świecie,jeszcze słynna woda mineralna "Borzomi"). Gruzja nie jest członkiem NATO przypominam.Pisanie ze Rosja zabiła generała(a razem z nim jeszcze prawie 100 osó:) bo jakieś 10 osób pojechało na wycieczki do Tbilisi to bardzo śmiesznie:)

Oto jezyk PO: "Charyzmę zbyt często mają psychopaci"

"Władysław Bartoszewski sugerował, że Jarosław Kaczyński ma doświadczenie tylko w hodowaniu zwierząt futerkowych"

https://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/ak...aktualnosc.html

I oni twierdza ze to PiS ciagle dzieli Polakow?? Ale prosze bardzo niech PO sypie tym slownictwem dalej i niech patrza na te ciagle spadajace slupki... Sami sie na wlasne zyczenie pograzaja...

A zastanawialiście się co by było gdyby okazało się - że to był zamach? Polska by nagle wypowiedziała wojnę Rosji?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności