Skocz do zawartości

Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem

marcus1

Komorowski vs Kaczyński  

268 użytkowników zagłosowało

1. 1. Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem:

• Bronisław Komorowski
      150
    • Jarosław Kaczyński
      52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To coś to ma być dzielenie Polaków? Wolne żarty.

A co to jest? czy to jest normalny jezyk? Mnie to juz po prostu smieszy, ciagle PO twierdzi ze to PiS uzywa jezyka agresji i dzieli Polaków a jak sie ciagle ostatnio okazuje to jest dokladnie odwrotnie.

Teraz wypuscili Palikota:

"Wiem, że strażnicy prawa zawyją, ale jestem pewien, że każdy normalny człowiek zrozumie i zgodzi się ze mną. PRZESTAŃMY PŁACIĆ ABONAMENT, jeżeli jeszcze z jakiegoś powodu płaciliśmy. Jeżeli nie zgadzacie się na Polskę a’la Wiadomości TVP, zagłosujcie swoimi pieniędzmi - pisze na swoim blogu w Onet.pl Janusz Palikot. "

W jakim my panstwie zyjemy? Posel nawoluje do lamania prawa... I ja mialbym niby na takich ludzi glosowac?

A co to jest? czy to jest normalny jezyk?

Normalny język w polityce nie istnieje. A nawet jak były na to szanse po katastrofie to pisowski obóz skutecznie przywrócił stary (nie)porządek dzieląc Polaków na wielkich patriotów (tych co są za pochowaniem Lecha na Wawelu etc.) i całą resztę.

Oczywiście, w ostatnich tygodniach to PO przejęło rolę agresora i Pisowscy na pewno się z tego cieszą. Tyle tylko, że przecież wszyscy doskonale wiemy jakie jest prawdziwe obliczy partii Kaczyńskich. Długo przecież tej maski nosić nie będą...

Aha i przy okazji, od jutra zaczynam grać w szachy będę mądrzejszy ;)

No nie wiem czy nadrobisz stracony czas w szkole, bo inteligencja i mądrość to dwa różne słowa, których jak widać nie odróżniasz ;) Inteligencja to sprawność umysłowa, a mądrość raczej połączona jest z wiedzą. Ale możesz pójść na lekcje do MaxPana, on Ci na pewno przekaże dużo wiedzy i nauczy logicznego myślenia :)

Trzeci raz pytam o motyw, motywy ewentualnego zamachu?

A gdzie zaliczysz pamięć, do inteligencji czy wiedzy? A może jeszcze gdzieś indziej?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

A jakie jest Twoje zdanie na ten temat (pamięć)?

Co do motywów - nie jestem Rosjaninem, więc nie wiem dlaczego chcieliby to zrobić, jeżeli by mieli taki zamiar. Ale jeśli trochę pomyślisz to sam coś na pewno wymyślisz. Przykładowe ewentualne motywy: 1. ktoś na pokładzie jest niewygodny dla Rosji i w czymś im przeszkadza. 2. Rosja chce nastraszyć ludzi działających przeciwko niej?

Powiedz mi jakimi motywami kierowali się Rosjanie w Katyniu mordując Polaków?

A jakie jest Twoje zdanie na ten temat (pamięć)?

Co do motywów - nie jestem Rosjaninem, więc nie wiem dlaczego chcieliby to zrobić, jeżeli by mieli taki zamiar. Ale jeśli trochę pomyślisz to sam coś na pewno wymyślisz. Przykładowe ewentualne motywy: 1. ktoś na pokładzie jest niewygodny dla Rosji i w czymś im przeszkadza. 2. Rosja chce nastraszyć ludzi działających przeciwko niej?

Powiedz mi jakimi motywami kierowali się Rosjanie w Katyniu mordując Polaków?

Hahaha.

goszczu, weź zastanów się o czym Ty piszesz.

Snujesz teorie spiskowe, a sam stwierdzasz, że nie wiesz dlaczego Rosja miałaby to zrobić.

"ktoś na pokładzie jest niewygodny dla Rosji i w czymś im przeszkadza."

Kto na pokładzie był dla Rosjan nie wygodny, a przede wszystkim KTO w CZYM Rosji przeszkadzał? Uważasz, że jakikolwiek polski polityk, który był na pokładzie samolotu, miał taką moc i władzę, żeby w czymkolwiek zagrozić, zaszkodzić Rosji? Wolne żarty...

"Rosja chce nastraszyć ludzi działających przeciwko niej?"

No a tym już rozwaliłeś mnie kompletnie :) Po pierwsze - dlaczego sądzisz, że Polska działa przeciw Rosji?Mamy wojnę? Oczywiście, ze kazdy ma swoje poglądy i je prezentuje, jak śp Kaczyński, który jawnie krytykował Rosję, ale dlaczego miałby działać w jakiś sposób przeciwko niej?

POza tym ;) Jeżeli sądzisz, że Rosja chciała kogoś nastraszyć - to przecież musiałaby sie przyznać do zamachu. A w tym momencie w zamach wierzy miminalny odsetek ludności POLSKIEJ, bo za granicą nikt o takim czyś nawet nie pomyślał.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Harvi:

"Rosja chce nastraszyć ludzi działających przeciwko niej?"

Najpierw dokładnie przeczytaj co piszę. Słowa w tym zdaniu nie ma o Polsce.

A w tym momencie w zamach wierzy miminalny odsetek ludności POLSKIEJ, bo za granicą nikt o takim czyś nawet nie pomyślał.

Dwa kłamstwa w jednym zdaniu.

Po 1. Pokaż jakiś dowód na to? Widziałem sondy m.in. na Onecie (który popiera PO) i wg 30-40 % możliwy był zamach. Oczywiście zapewne ksiądz Rydzyk klikał 100 000 razy, żeby taki wynik był.

Po 2. O zamachu pisały m.in. gazety w Izraelu https://wolnemedia.net/?p=21247

Więc może najpierw dokładnie poczytaj na ten temat zanim zaczniesz wypisywać brednie(a właściwie kłamstwa) zapewne wynikające z niewiedzy.

Kto na pokładzie był dla Rosjan nie wygodny, a przede wszystkim KTO w CZYM Rosji przeszkadzał? Uważasz, że jakikolwiek polski polityk, który był na pokładzie samolotu, miał taką moc i władzę(...)

(...)

Jeżeli sądzisz, że Rosja chciała kogoś nastraszyć - to przecież musiałaby sie przyznać do zamachu. A w tym momencie w zamach wierzy miminalny odsetek ludności POLSKIEJ, bo za granicą nikt o takim czyś nawet nie pomyślał.

Ojjj, aleś ty naiwny...

Na pokładzie była nie jedna osoba niewygoda dla Rosji (gaz łupkowy, rola Prezydenta Kaczyńskiego w "integracji" krajów Europy środkowo wschodniej, tarcza antyrakietowa, Kurtyka (IPN), Skrzypek, najlepsi generałowie). Co do "mocy i władzy" - owszem wielu miało (choćby sam ś.p. Prezydent i sprawa Gruzji).

Po to by Rosja mogła kogoś straszyć, nie musi przyznawać się do zamachu, wystarczy samo wrażenie, niedomówienia, poszlaki itp.

Kto wierzy w zamach? Zdziwiłbyś się, ale większość opozycji w samej Rosji tak.

Na ile nie odpowiedziałem? A po za tym to nie ja snuję hipotezy rodem z science fiction, więc to to chyba Ty powinieneś udzielać odpowiedzi?

Coś Ci słabo z tym idzie.

gaz łupkowy

Gaz łupkowy był w samolocie?

I nikt oczywiście wg. zwolenników PiS nie zastąpi św. pamięci Prezydenta w jego roli?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Rozumiem że temat kandydata na prezydenta został wyczerpany i można zamknąć wątek?

Jeszcze chwilę wytrzymam, ale nie wiem jak długo :)

Nie liczcie na to że będę czyścił tyle stron.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności