Skocz do zawartości

Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem

marcus1

Komorowski vs Kaczyński  

268 użytkowników zagłosowało

1. 1. Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem:

• Bronisław Komorowski
      150
    • Jarosław Kaczyński
      52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Równie dobrze mogę powiedzieć, że na PiS głosują głównie nieświadome politycznie w żadnym stopniu babcie, które ślepo wykonują rozkazy o. Rydzyka

Nie wiem jak jest u Ciebie ale ja mam szacunek do mojej babci i ogólnie do starszych osób i wiem, że nie wszyscy wykonują ślepo rozkazy Rydzyka, moja babcia na przykład trzyma się z dala od polityki. Jeżeli Twoja babcia, jak to mówisz: "ślepo wykonuje rozkazy o. Rydzyka" to powiedz jej, ze nie życzysz sobie by go popierała i chcesz by popierała to samo ugrupowanie co ty:), nic trudnego;).

A ja proponuję czytać ze zrozumieniem. Napisałem "mogę powiedzieć", a nie "uważam, że...". Nie myślę, że wszyscy wyborcy PiSu to nieświadome babcie. Powiedziałem, że jeśli PiSowcy używają dennych argumentów, to równie dobrze możnaby zastosować taki argument.

A ja proponuję czytać ze zrozumieniem. Napisałem "mogę powiedzieć", a nie "uważam, że...". Nie myślę, że wszyscy wyborcy PiSu to nieświadome babcie. Powiedziałem, że jeśli PiSowcy używają dennych argumentów, to równie dobrze możnaby zastosować taki argument.

A to jeżeli tak nie myślisz to przepraszam.

Pozdrawiam

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

Może i słyszałeś o Korwinie ale na pewno nie słyszałeś co ON mówi, polecam ci posłuchac na youtube

Chyba Ci chodzi o styl mowy a nie to co mówi. Wiesz jak ludzie postrzegają innych?

60% wygląd, 20% styl wypowiedzi a 20% gesty i to co mówi...

Za 20 lat będziemy wspominać Korwina, że go nie posłuchaliśmy jak system upadł...

Mamy więcej deficytu w rok niż przez lata PRLu. Każdy tylko patrzy na swój nos i najbliższe 3 lata.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Mamy więcej deficytu w rok niż przez lata PRLu.

przypuszczałem że ktoś to powie ale obstawiłem gdzieś 40 tą stronę ;)

Tak przywrócmy komunizm kolego ;)

Wtedy posłuchaj:

1)partie nie będą się ze sobą kłócić :D

2)jedna partia będzie robić dla ludu wszystko

3)nie będzie rósł deficyt

Mamy więcej deficytu w rok niż przez lata PRLu.
Tak przywrócmy komunizm

Wniosek, dzisiejsze zarządzanie jest jeszcze gorsze niż w komunizmie?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

https://www.dziennik.krakow.pl/pl/aktualnos...dzie-wtedy.html

Jak powiedział Jarosław Kaczyński, spędził w Stoczni Gdańskiej kilka, może najważniejszych, tygodni swojego życia i pamięta, "kto był wtedy po której stronie". - My jesteśmy tu, gdzie wtedy, oni tam, gdzie stało ZOMO - oświadczył premier Jarosław Kaczyński.

https://www.dziennik.krakow.pl/pl/aktualnos...dzie-wtedy.html
Jak powiedział Jarosław Kaczyński, spędził w Stoczni Gdańskiej kilka, może najważniejszych, tygodni swojego życia i pamięta, "kto był wtedy po której stronie". - My jesteśmy tu, gdzie wtedy, oni tam, gdzie stało ZOMO - oświadczył premier Jarosław Kaczyński.

Heh wiem kto to powiedzial ale nie rozumiem co to ma do rzeczy?

Pomylić dwa wyrazy faktycznie moim zdaniem jest już skreślony z kandydatury na prezydenta.

Sorry ale czy on nie jest przypadkiem marszalkiem sejmu? Powinien znac konstytucje i 3 rodzaje stanow nadzwyczajnych, a on nawet nie wie ze po wprowadzeniu stanu nadzwyczajnego nie moga odbyc sie wybory... Pewnie nie mial dostepu do wikipedii, a na czytanie konstytucji nie mial juz czasu :D Wiem wiem jestem zlosliwy ale ta liczba codziennych wpadek po prostu jest zenujaca...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności