Skocz do zawartości

Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem

marcus1

Komorowski vs Kaczyński  

268 użytkowników zagłosowało

1. 1. Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem:

• Bronisław Komorowski
      150
    • Jarosław Kaczyński
      52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Też tak obraźliwe dla Polaków?

Czy mam ci przypomniec kto zaczal obrazac czesc Polakow glosujacych na PiS nazywajac ich moherami? To PO zaczela robic jakies dziwne podzialy, teraz tez proboje jak Wajda mowiac ze jest to wojna domowa.

A wracajac do Komorowskiego to on chyba ma Polakow za idiotow - tydzien temu w programie "Tomasz Lis na żywo" twierdzil ze kiedy wypowiadal slowa "Jaki prezydent taki zamach" mial na mysli prezydenta... Gruzji. Nie dosc ze w zywe oczy klamal to jeszcze pelniac obowiazki prezydenta Polski obrazil glowe innego panstwa.

Moze poczytaj sobie przed snem jak wyglada tanie panstwo wg Komorowskiego

https://fakty.interia.pl/fakty-dnia/news/wy...0-tys-zl,739893

Wg mnie jest to najgorszy kandydat jakiego mogla wystawic PO... I chyba napewno teraz Tusk sobie w brode pluje widzac co ten czlowiek wyprawia.

a ja nie kumam, dlaczego powiedzenie donaldowi, że nie jest na pewno poznaniakiem, bo oddaje szalik jest jakąś wpadką ? sam jestem poznaniakiem, jestem często sknerą, ale każdy rozsądny człowiek wie, że jest sknerą nie z tego powodu, że jest poznaniakiem ;) jeśli ktoś faktycznie może się za te słowa obrazić, to mamy powoli nie wojnę w społeczeństwie ale jakieś niekontrolowane szaleństwo, które nie wiem do czego zmierza.

Wiem wiem jestem zlosliwy

Tak jak cała wasza zgraja PiSmaków , potraficie tylko dosrywać innym , a szczególnie wam to wychodzi gdy jesteście w opozycji.

Póki co Jarek jest opóźniony w kampanii prawie miesiąc: zobaczymy jakie wpadki zaliczy ;)

Szczerze mówiąc przyjmuję z uśmiechem wpadki Bronka , ale czekam co Jarek nawywija ;)

Mam nadzieję że Jarek nie myśli że jeśli tydzień przed wyborami spotka się na ustawionym czacie,pojedzie do dwóch miast i wygłosi jedną mowę w stylu kochajmy Rosję i rozwijajmy się gospodarczo. Zapomnijmy o IV RP to wygra.

Widzę, że nic się nie zmieniło:). Dalej nie widzę przykładów ustaw które wprowadziło PO i które są dobre dla zwykłych szarych ludzi a nie dla przedsiębiorstw , tzn. szefów przedsiębiorstw.

Panie bogdansenator ;) ja wiem ze Panu tak dobrze z PO, bo Pan ma dużą firmę itd a takim zawsze będzie dobrze podczas rządów PO, ale niech Pan tylko da sobie przetłumaczyć że innym jest źle. Piszę to naprawdę niezłośliwie ale mam kolegę który jest właścicielem dużej firmy która buduje jachty i on zawsze mówi że dopóki rządzi PO to takim jak on będzie dobrze.

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

Panie bogdansenator smile.gif ja wiem ze Panu tak dobrze z PO, bo Pan ma dużą firmę itd a takim zawsze będzie dobrze podczas rządów PO

Załóż dużą firmę albo chociaż jednosobową firmę, weź sprawy we własne łapki i przestań ględzić skoro ci tak źle.

Pracowici ludzie pracują w swoich firmach często po 12-13h (chodzi mi o szefów itp, mają rożne spotkania). Spotykam się ostatnio bardzo często z syndromem przeciętnego etatowca. Żyje do 10tego (wypłata), idzie o 6 odbębnić swoje i wraca o 14/15 w domu a potem brak mu zajęcia. Szczególnie widzę to na przykładzie kogoś bliskiego z rodziny. Jak wraca o 14 z pracy to nie da się z nim żyć.. jak ostatnio był w robocie od 6 do 19 (nadgodziny) to normalnie wzorowy obywatel, i spokojny miły aczkolwiek spracowany człowiek :D.

"Szarym ludziom" tzn. komu i dlaczego jest źle?

Podbijam , bardzo zależy mi na poznaniu opinii :).

mnie rozwala jedno. Im ktoś jest bogatszy tym większy podatek płaci jakby to była jakaś kara :D.

Powinny być nagrody w tym wyścigu szczurów a nie kary za to, że ktoś daje pracę 1000 ludziom. Zaryzykował całym swoim majątkiem i mu się udało.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Jak by nie było to przedsiębiorcy ciągną państwo do przodu. Nie to bym był zwolennikiem Janusz Korwin Mikke, ale bardzo mądry spot wyborczy z którym w 90% się zgadzam. A przede wszystkim wysłuchajcie od 2:50 do 3:50. Niestety to jest sama prawda:

https://www.youtube.com/watch?v=nplghAbrk0o

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Dla mnie ani Komorowski, ani Kaczyński nie jest dobrym kandydatem.

Jedynie na kogo byłbym w stanie zagłosować to Radosław Sikorski, który niestety nie startuje, oraz na Waldemara Pawlaka, którego bardzo cenię za opanowanie, dystans i poczucie humoru, szkoda że ma bardzo małe poparcie.

edit: Aha i jeszcze zapomniałem o dwóch moich ulubionych politykach- Gowin i Niesiołowski, na nich ma bank też byłbym w stanie zagłosować.

@Ptaq chodzi o to że każdy inteligentny obywatel rozumie o co chodzi Korwinowi, zgadza się z większością jego poglądów. Rzekłbym nawet popiera go.

Ma on bardzo interesujące plany reform ale:

po 1) to tylko wybory prezydenckie i nawet jak go wybierzemy na prezydenta to nic to nie da (jeśli ktoś zgadza się na wcielenie jego reform w życie)

po 2)większość ludzi mimo że zgadza się z Korwinem to zadaje sobie pytanie: rozwalamy szkoły publiczne ,slużbę zdrowia i administracyjny aparat państwowy jednak co dalej?? Nie ma on niestety dokładnego planu jak te reformy przeprowadzić.

Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem

ŻADEN

Szkoda, że ludzie sterowani mediami, które znowu są sterowane przez polityków nie widzą innego wyboru i tańczą tak jak im media zagrają. Jest wielu lepszych kandydatów, niestety nikt ich nie dostrzega bo skoro w TV ciągle mówią o tych dwóch to widocznie innych nie ma :/

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności