Skocz do zawartości

Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem

marcus1

Komorowski vs Kaczyński  

268 użytkowników zagłosowało

1. 1. Komorowski vs Kaczyński, kto lepszym prezydentem:

• Bronisław Komorowski
      150
    • Jarosław Kaczyński
      52

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 433
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tomek_25, ja taką małą dygresję od tematu zrobiłem. To było apropo tego, że ktoś napisał - że jakiś rząd dba o przedsiębiorców i to 'go boli'. Bo to dzięki przedsiębiorcą to się jako tako kręci a nie jesteśmy 3-cim światem. Więc jestem JAK NAJBARDZIEJ za dbaniem o przedsiębiorców. Może to bolesna prawda - ale jednak - górnicy nie są obecnie kołem napędzającym gospodarkę, tak samo rolnicy a jednak traktuje się ich ponad przeciętną - OK, to jeszcze mogę zrozumieć. Ale nie trawię tego jak przedsiębiorcom się rzuca kłody pod nogi jakie?(chociażby MEGA duże podatki) - Państwo zamiast się cieszyć, że przedsiębiorca zarabia więcej, to go "każe" podnosząc mu podatki. Chore wg. mnie.

Ale wracając do samych wyborów prezydenckich - Korwin Mikke, ma dość idealistyczne podejście, ja w bardzo wielu kwestiach się zgadzam z nim, w kilku nie. Ale nawet z tymi co się zgadzam - że tak powinno być, to nie teraz i póki co nie w Polsce. Polska wg. mnie nie byłą by gotowa do np. tego by można było mieć broń bez pozwolenia, by narkotyki były legalne... wybilibyśmy się i to bez dwóch zdań. Mógłbym się skłonić do takich legalizacji/pozwoleń - ale nie w obecnym społeczeństwie.

No i Korwin Mikke ma ciągotki dyktatorskie - a to zawsze jest niebezpieczne, wprowadził by nam monarchie - nawet jak by on był dobrym "władcą" - to przyjdzie po nim szaleniec, a w historii takich nie brakowało i znów będą jatki. Jak pisałem Korwin Mikke może w innym środowisku się by sprawdził w Polsce obecnie NIE. Choć poglądy ma słuszne. Brakuje nam kogoś o podobnych poglądach do niego - a bardziej stonowanego i dostosowującego swoje poglądy do realiów.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Tak jak cała wasza zgraja PiSmaków , potraficie tylko dosrywać innym , a szczególnie wam to wychodzi gdy jesteście w opozycji.

Ja po prostu pokazuje ze Komorowski kompletnie nie nadaje sie na prezydenta. Kolejne piekne wtopy Komorowskiego:

Na pytanie o powodz odpowiada: "Woda ma to do siebie, że spływa"

A dzisiaj jeszcze lepiej "W zeszłym roku powódź, w tym roku powódź, więc pewnie ludzie są już oswojeni, obyci z żywiołem"

"Miałem dziś przyjemność wizytowania terenów powodziowych."

Ja nie wiem ludzie traca dorobek zycia a te piep**y jak potluczony ze pewnie sa juz tym oswojeni...

Sorry ale naprawde juz uszy bola jak sie slyszy tego czlowieka i jesli mialoby to trwac 5 lat no to ja dziekuje. Juz 100 razy lepiej by bylo gdyby prezydentem zostal Kaczynski, Olechowski albo Napieralski.

Ja po prostu pokazuje ze Komorowski kompletnie nie nadaje sie na prezydenta. Kolejne piekne wtopy Komorowskiego:

Nie martw się wpadek Kaczyńskich i tak nic nie przebije.

...Juz 100 razy lepiej by bylo gdyby prezydentem zostal Kaczynski, Olechowski albo Napieralski.

Dla Ciebie może i tak jak widać dla innej częsci społeczeństwa NIE https://www.tvn24.pl/wybory2010.html i na tym polega demokracja ze każdy z nas moze miec swoje poglady swoje opinie za ktore nikt nikogo nie ściga i nie zamyka :)

Marketing internetowy dla firm

Sondaże znaczą bardzo dużo w ogóle nie powinno ich być bo i po co? A jeśli tak to nie podawane publicznie tylko do informacji kandydatów.

Gdyby ich nie było to 3/4 społeczeństwa nie sugerowałoby się tym kto ma większe szanse tylko głosowaliby na właściwego według siebie kandydata. A tak proszę, nawet na pio ankieta dotyczy tylko 2ch kandydatów, a dlaczego? Bo media podają, iż tylko ci dwaj się liczą.

Ot taka moja dygresja na temat tych "słupków".

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

No już pod względem ilości "wpadek", nie porównujcie Komorowskiego z Kaczyńskim.

wikiBronek w porównaniu do pozostałych kandydatów, pod tym względem biję całą resztę kandydatów na głowę.

poza tym jak powiedział Nowak, nie myli się tylko ten, który nic nie mówi.

To prawda.Tylko, że wikibronek prawie cały czas robi coś "nie tak".I w tym tkwi problem.

Za każdym razem jak gdzieś oficjalnie jedzie, można śmiało stawiać grubą kasę, że znowu będzie wpadka.

Założę się, że w przeciągu 48 godzin, Gofer znów coś wywinie.

Aż strach pomyśleć, że ten człowiek faktycznie ma realne szanse na wygraną. :)

Sondaze nic nie znacza i raczej bym sie nimi nie przejmowal.Wystarczy spojrzec kilka lat wstecz;)

No jak tak to Leper ma szanse być naszym prezydentem

Czy ktoś wie gdzie można znaleśc sondarze jakie grupy społeczne i przedziały wiekowe głosują na poszczególnych kandytatów ? z tego co mi sie obiło o uszy to małolaty, bez wykszatałcenia i mochery głosuja na kaczora reszta na bronka

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności