Skocz do zawartości

LMStockQuotes

mlachowicz

Rekomendowane odpowiedzi

no no no...

podobaja mi się URL-e :D

strona przejżysta

marny top

Jedna sugestia widzałem podobną stronę menu górne takie same boczne muenu też podobne. Jak dla mnie śmerdzi mi to kpią strony. Byc może myle sie ale takie jest moje zdani i prosze to uszanować

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

• 2 tygodnie później...

Strona o dynamicznej szerokości (tak jak lubię). Jednak jest coś na co i mi zwrócono uwagę, przy dynamicznej szerokości przy np.: przy 1280px linijki robią się za długie - daltego też lepiej w takiej sytuacji sprawdza się layuot 3-kolumnowy, lub ograniczenie szerokości.

Dałbym lekko inny kolor dla linków - za bardzo zbliżony do tekstu.

Brakuje jakiegos odgraniczenia lewej kolumny - chocby kolorem tla nieco ciemniejszym. Linkom w tekscie przydalby sie jakis bardziej wyrozniajacy je hover, "spokrewnione" zamienilbym na "podobne" lub "czytaj tez".

Top faktycznie sredni - cos bardziej zdecydowanego by sie przydalo.

c2h5oh

"The day Microsoft makes something that does not suck is probably the day they start making vacuum cleaners"

Kolczyki | Biżuteria Swarovski

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności