Skocz do zawartości

Kupujecie akcje PZU? :)

Harvi

Ile akcji PZU kupisz?  

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile akcji PZU kupisz?

• Poniżej 15
      7
    • Powyżej 15 (lub 15)
      10
    • W ogóle nie kupię.
      64

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Harvi, dopiero złożyłeś zamówienie na taką ilość akcji B) Niestety to nie oznacza, że uda Ci się kupić taką ilość akcji :)

Wiem, wiem, ale tyle kasy zniknęło mi z konta, stąd mój post :D

Wczoraj jeszcze 5% dołożyli do puli, liczę że te 17-18 będzie. Zobaczymy..

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Mam nadzieję, że USA wróci do normy, słaby złoty będzie musiał pewnie sobie jeszcze kilka dni radzić, ale wciąż mam również nadzieję, że na dzień debiutu koniunktura będzie dobra.

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Skutki greckiego kryzysu i ogromnego długu.

IMO akcje PZU słaba inwestycja. Duża (kolosalna) spółka. Zapewne będzie dość stabilny kurs. I zapisy na emisję, pond 300zł za akcję :D . Dywidenda w rzeczywistości nic nie zmienia, bo cena akcji i tak zostaje pomniejszona o wartość wypłacanej dywidendy.

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

IMO akcje PZU słaba inwestycja. Duża (kolosalna) spółka. Zapewne będzie dość stabilny kurs. I zapisy na emisję, pond 300zł za akcję ;) . Dywidenda w rzeczywistości nic nie zmienia, bo cena akcji i tak zostaje pomniejszona o wartość wypłacanej dywidendy.

Ponad 11% na otwarciu :) PZU dało zarobić :) Akcje sprzedałem od razu na otwarciu. W sumie mogłem parę zachować, bo kurs jeszcze wyżej idzie, ale nie wiadomo jak to będzie, a tak 700zł (po odjęciu prowizji i podatków) w kieszeni.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

ha, byłem bardzo sceptycznie nastawiony do akcji PZU a tu taka niespodzianka, jeśli ktoś kupił pełny pakiet 30 akcji to na lekko zarobił 1000 zł - wszystkim gratulacje, którzy kupili

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

IMO akcje PZU słaba inwestycja. Duża (kolosalna) spółka. Zapewne będzie dość stabilny kurs. I zapisy na emisję, pond 300zł za akcję ;) . Dywidenda w rzeczywistości nic nie zmienia, bo cena akcji i tak zostaje pomniejszona o wartość wypłacanej dywidendy.

Ponad 11% na otwarciu :) PZU dało zarobić :) Akcje sprzedałem od razu na otwarciu. W sumie mogłem parę zachować, bo kurs jeszcze wyżej idzie, ale nie wiadomo jak to będzie, a tak 700zł (po odjęciu prowizji i podatków) w kieszeni.

to teraz wskakuj na forex-a :)

tu dopiero jest adrenalina

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Ponad 11% na otwarciu ;) PZU dało zarobić :) Akcje sprzedałem od razu na otwarciu. W sumie mogłem parę zachować, bo kurs jeszcze wyżej idzie, ale nie wiadomo jak to będzie, a tak 700zł (po odjęciu prowizji i podatków) w kieszeni.

To będzie na paliwo do nowego samochodu :).

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności