Skocz do zawartości

PR2 na stronie która nawet nie wystartowała, 0 lików.

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem plan aby stworzyć forum ślubne portal ślubny jako część mojego zaplecza. Ale po opłaceniu domeny hostingu i postawienia joomli, jakoś mi się odechciało. nie ma tam nic oprócz przykładowych treści joomli. Nie dodałem nawet jednego linka do tej strony gdziekolwiek, jednak jak wczoraj zabłądziłem tam to PR tej strony teraz wynosi 2, jak to możliwe??

Najtrudniej nauczyć się że nawet głupiec ma czasami rację (Winston Churchill)

fotografia

hochzeitsfotograf berlin

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja bym się w sumie nie zdziwił jakby ta strona dostała PR za nic. Przecież po ostatnim eksporcie PR dużo osób pisało, że śmieciowe strony dostawały wyższy PR niż te zadbane . Chodź sam już nie wiem. Jakieś linki musiałyby prowadzić do stronki...

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

nie możliwe, podaj adres strony obadamy

O ile zazwyczaj zgadzam się z Twoimi opiniami to w tym przypadku możesz się mylić

wiem bo sam doświadczyłem czegoś podobnego jak Kolega Jaskólski, domena nówka sztuka nie śmigana

na niej postawiony SEOkatalog tak dla testów, żeby zobaczyć jak to wygląda i z czym to się je

po jakimś czasie tam zaglądam, żeby się pobawić opcjami a na stronie głównej jak wół stoi

że strona/katalog ma PR2 przy BL0 !! Ucieszyłem się, ale się nie przyzwyczajam ;-)

łatwo przyszło, łatwo pójdzie ;-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Chłopaki domena NIGDY!!!! nie była rejestrowana sam robiłem wszystko i jestem pewien że linka do niej nie dawałem.

www.slub-gorzow.pl - popatrzcie sami.

Tak naprawdę nie zależy mi na tym aby ten PR tam był. Zdecydowanie bardziej wolał bym mieć 1000BL na niej, z różnych stron.

fotografia

hochzeitsfotograf berlin

Z tymi PR to już od dłuższego czasu różnie bywa. Nie raz spotykałem się z tym że domena nigdzie nie linkowana, nówka po kilku dniach była indeksowana przez google dzięki takiej stronce archiwizującej domeny. Nie podam adresu bo nie pamiętam ale może jak ktoś pamięta niech zamieści. Może też dzięĸi tej stronie twój pr został zdobyty ? HGW o co chodzi, w google ostatnio różne cuda się zdarzają.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Faktycznie w web.archive nic nie ma, linków nie widać, a PR jest, cache jest, site jest. Szkoda, że moje domenki nie indeksują się bez linków. !!!

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

No wiecie jak ja się biorę za robienie katalogu ślubnego to to jest zrobione porządnie. Nawet google wie co ma robić. Nawet jak ja roboty nie skończę. ( w zasadzie to roboty dobrze nie zacząłem) ;-)

fotografia

hochzeitsfotograf berlin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności