Skocz do zawartości

fachowo dodam do katalogów

acorus

Rekomendowane odpowiedzi

Pracuję obecnie (jak może niektórzy zauważyli) nad rozwojem katalogu, który chciałbym wypromować na top 10 na Directory w G,Y, zobaczyć czy to możliwe :-). Dlatego bardzo chętnie przyjmę wszystkie zlecenia dopisywania do katalogów, stron posiadających wersję angielską. Katalog, który wybrałem znajduje się na pierwszym miejscu dla "Human Edited Directory" jest przed dmozem. Jest to mój pierwszy katalog, w którym zamierzam promować czyste SEO i totalną skuteczność, przy minimalnych nakładach.

A przede wszystkim, na co chcę zwrócić uwagę odwiedzającym to forum SEO, jest to kolejny (jeden z niewielu) katalog, w którym w opcji darmowej wpisu, strona jest poddawana analizie na forum i po uzyskaniu już 10 pozytywów, zostaje dodana do katalogu. Jest też opcja wpisu przyspieszonego. PR strony głównej 5, podstrony PR4, na poziomie 2 PR3, w kategoriach są na razie pojedyncze strony, ale sądzę że to się niedługo zmieni, ponieważ pierwszych 50 wpisów ma już pierwsze pozytywy, 15 jest moich. Ponadto gdzieniegdzie pojawiają się szybko wpisy płatne. Więc warto się pośpieszyć. Tylko serwisy aktualizowane tak często jak to możliwe mają tam jakieś szanse. Jeżeli masz, często aktualizowany albo bardzo unikalny serwis (z wersją angielską), wypromowanie jego pozwoli mi zrealizować mój własny cel. Dlatego sie zastanawiam, czy nie zaproponować pierwszych 10 wpisów za darmo. Zarzuć pomysł na forum, najlepiej bez aktywnych linków czyli z nazwami domen, bez użycia https://www. tytułem, opisem, rozszerzonym opisem, a przede wszystkim podaj kategorie w jakich chciałbyś umieszczać Twoją stronę. Strona nie będzie łamała regulaminy hedir.com chętnie zaprezentuję ja tam na forum. Gwarantuję wam, że zebrać 10 pozytywów dla stron, którymi interesują się tylko inni SEO nie jest takie łatwe. Kolejne zlecenia będę negocjował z każdym klientem osobno. Inaczej traktuję autorską galerię czy poetę, inaczej jakąkolwiek firmę zwłaszcza dużą.

Przyjmę również zlecenia na Keywords Research - określanie ile było zapytań i jakie. Proszę nie krzyczcie, żeby dopasowywać Seo do istniejącej treści, ja wiem o tym. Mówię o treści, którą się tworzy, na bieżąco. O treści aktualizacji. Nie męczcie się ze słowami, gdzie jest duża konkurencja. Wyławiajcie zapytania klientów. Wszyscy będą szczęśliwi, a na pewno wasi klienci. Jeśli Ktoś nie zakumał o co biega, niech napisze do mnie. Pozdrawiam i życzę wszystkim maksymalnego powodzenia ... w dopisywaniu do katalogów.

Mali inwestorzy również zarabiają na giełdzie? Możesz sam się tego nauczyć

Dreamsphere Live Trading Room

zlece dodanie https://antraxja-fonts.iweb.pl/en

slowa kluczowe dingbats, handwriting fonts, gothic fonts, fancy fonts

opis en szczegółowy, i skrócony jak to woli

Over 5000 free fonts sorted in alphabetical order or categories. Dingbats, handwriting, fancy, gothic and any more...

stronka typu non profit :zeby:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności